• 9.218.769 stemmen

Ontwikkeld door: Sue Tenney, Craig Pryce, Sue Tenney en Craig Pryce

Met onder meer: Catherine Bell, James Denton en Bailee Madison

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 28 februari 2015

Eerst uitgezonden op: Hallmark Channel (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Good Witch

Sam, een sceptische dokter uit de grote stad, komt samen met zijn zoon Nick naar het stadje Middleton. Wanneer hij naast het Grey House komt te wonen weet hij niet goed wat hij moet denken van Cassie Nightingale, een weduwe met magische krachten, die met haar dochter Grace naast hem woont. Hun band wordt echter alsmaar sterker.

Acteurs en Actrices

Brandon Russell

Meningen over Good Witch

Mysterie-schrijver_tv

zondag 6 maart 2022
Good Witch seizoen 7 Cassie, Martha en Abigail zijn voor mij echt de favorieten. De serie begon heel erg leuk met veel magie en gezelligheid, maar hoe langer hij draaide, hoe zwaarmoediger. Ik heb hem ook niet tot het (voorlopige) eind gekeken. Ben na me al wat geërgerd te hebben afgehaakt bij het moment dat Ben kanker zou kunnen hebben met de gedachte van “oh ja, dat ook nog.”