• 9.218.769 stemmen

Ontwikkeld door: Jay Duplass en Mark Duplass

Met onder meer: Melonie Diaz, Mark Duplass en Mahershala Ali

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 28 juli 2017

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Room 104

Room 104 speelt zich af in één kamer in een gemiddeld Amerikaans hotel. Het vertelt het verhaal over de verschillende gasten die deze kamer bezoeken. Er spelen zich soms alledaagse samenkomsten af, maar soms zijn de nachten ook bovennatuurlijk of bijzonder griezelig. De kamer wordt bezocht door occulte priesters, Mix Martial Arts vechters, opstandige jongeren en lang-verloren vrienden. De verhalen spelen zich af in het heden, verleden en in de toekomst. Is het de kamer die deze vreemde figuren aantrekt?

Meningen over Room 104

avatar van Corcicus

Corcicus

dinsdag 5 november 2019
Room 104 seizoen 1 Zeer afwisselend in kwaliteit. Zeker de eerste afleveringen zijn erg goed, maar daarna zakt het als een pudding in elkaar en wordt het moeilijk uit te zitten.
avatar van renzoroy

renzoroy

zondag 8 oktober 2017
Room 104 seizoen 1 de 1e ep was vet, de 2e nog beter en daarna wordt de kwaliteit van de verhalen steeds meer naar beneden. Vooral die ballet aflevering.... Als ik ballet wil zien, kijk ik wel naar een ballet voorstelling. De 2e ep had ook een leuke twist en ik had verwacht dat elke ep een soortgelijke twist zou hebben. Nee, helaas. De aflevering Boris was ook al zo saai. Een arrogante tennisser die vriendschap sluit met een huishoudster... boeiend verhaal... Zonde, want ik was in het begin zo enthousiast.