• 9.218.841 stemmen

Ontwikkeld door: James Duff

Met onder meer: Mary McDonnell, G. W. Bailey en Tony Denison

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 13 augustus 2012

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Major Crimes

Hoofdinspecteur Sharon Raydor neemt de leiding over bij afdeling zware misdrijven binnen het politiekorps van Los Angeles. Haar aanpak kenmerkt zich door het delen van de eer met haar team. Samenwerken heeft zij hoog in het vaandel staan. Als nieuwe hoofdinspecteur komt ze op plaatsen en in situaties terecht die ze nooit eerder gekend heeft.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Major Crimes seizoen 7?

Acteurs en Actrices

D.D.A. Emma Rios

Meningen over Major Crimes

renzoroy_mm

donderdag 28 februari 2019
Major Crimes seizoen 1 Niet zo goed als de voorgaande serie The Closer, maar dat komt vooral omdat je Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) mist. In de The Closer was Sharon Raydor een heel irritant personage die in Major Crimes de hoofdrol speelt.... Daar moet ik wel ff aan wennen, plus dat ik haar wel erg Brenda vind proberen na te doen. Al om al is dit meer een The Closer seizoen 8 dan een spin-off...alleen dan zonder Brenda.
avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME.

zondag 19 mei 2019
Major Crimes seizoen 1 ''Fijne misdaadserie.'' Goede cast, geloofwaardige acteerprestaties, spannend, mooie combinatie van misdaad / drama en tevens wordt in elke vertoonde aflevering de sfeer uitermate realistisch weergegeven. Drieënhalve ster van mijn kant voor 'Major Crimes'.