Revenge seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Revenge? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Revenge.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Revenge (Seizoen 4) dateert van 2014.
Revenge Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Revenge? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Revenge seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Revenge Serie Informatie
Revenge is een Drama / Thriller-serie uit 2011-2015. Geregisseerd door Bobby Roth met onder meer de acteurs Emily VanCamp, Madeleine Stowe en Joshua Bowman .
Emily Thorne keert terug naar The Hamptons om er zogezegd de zomer door te brengen. Ze huurt een huisje naast de villa van de familie Grayson. Maar dat doet ze niet zomaar: als kind kwam ze vaak naar 'The Hamptons'. In werkelijkheid heet Emily eigenlijk 'Amanda Clarke'. Haar vader is lang geleden bedrogen en bestolen geweest door de familie Grayson en nadat haar vader in de gevangenis overleden is, keert ze terug om wraak te nemen op iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Bovenaan haar lijstje staat 'Victoria Grayson', de moeder van de familie Grayson. Emily moet proberen om, zonder al te veel op te vallen, haar plan uit te voeren. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want een heleboel onverwachte ontwikkelingen bemoeilijken dit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,54 met in totaal 138 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.