• 9.218.769 stemmen

Ontwikkeld door: Erwin Godschalk en Maarten van Dijk

Met onder meer: Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra en Benja Bruijning

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: vrijdag 28 februari 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Haantjes

Mike, Daan, Ivo en Greg vormen een hechte vriendengroep van veertigers die worstelen met de moderne tijd. De wereld waarin ze opgroeiden voelt opeens ver weg, nu traditionele machtsverhoudingen verschuiven. Vrouwen staan sterker dan ooit, terwijl deze mannen zichzelf én hun plek in de nieuwe maatschappij proberen te herdefiniëren. Terwijl de mannen hun relaties proberen te redden, moeten ze ook hun carrières op de rails zien te houden en ondertussen ook nog ontdekken wie ze eigenlijk zijn in deze nieuwe realiteit.

logo tmdbimage

Meningen over Haantjes

avatar van eenbengeltje

eenbengeltje

zaterdag 1 maart 2025
Haantjes seizoen 1 Precies hetzelfde verhaal dan de serie alpha males (machos alfa ) spaans Die ook op netflix te zien is
avatar van Joy4ever

Joy4ever

Haantjes seizoen 1
stinissen schreef:
Kan niet tippen aan Gooise vrouwen een magere 5 alleen afl 1 was voldoende.
Gooische vrouwen? Deze serie heeft veel meer weg van Divorce vind ik. Mede door Spitzenberger en Torenstra. Ik vind de serie tot dusver, ik ben op de helft, bijzonder vermakelijk. Ben alleen niet zo een fan van Bruijning.

pedro

zaterdag 1 maart 2025
Haantjes seizoen 1 Zou dit grappig moeten zijn, jongens wat een flauwe doffe ellende. Maar ja, ik kan mij geen enkele goed komische Nederlandse serie herinneren...flauw en ergerlijk...

pampelonne_tv

donderdag 20 maart 2025
Haantjes seizoen 1 het hele blik aan bekende acteurs wordt weer opengetrokken voor een romcom met tenenkrommende flauwe grappen. "yeah we gaan naar een swingersclub en daar komen we mijn ouders tegen", hoe verzin je het? Ik heb het 2 afleveringen volgehouden.