• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Hans Teeuwen en Max Porcelijn

Met onder meer: Kevin Janssens, Hans Teeuwen en Jan Bijvoet

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: vrijdag 19 juli 2024

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Jackson & Malone

Als in het idyllische Spulne drie bejaarde vrouwen bruut vermoord worden, komt van hogerhand de beslissing om het zwaarste middel in te zetten: rechercheurs Jackson & Malone van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding. De twee bikkelharde agenten worden steeds dieper de wereld van Spulne ingezogen, met zijn markante bewoners en hun verstrengelde relaties. Maar om het mysterie te ontrafelen, zullen Jackson & Malone uiteindelijk toch echt hun eigen innerlijke demonen onder ogen moeten zien.

logo tmdbimage

Meningen over Jackson & Malone

avatar van Joy4ever

Joy4ever

maandag 22 juli 2024
Jackson & Malone seizoen 1 Waar heb ik nou naar zitten te kijken? Hahaha. Was dit een poging een heel coole serie neer te zetten? Grappig te zijn? Te shockeren? Ik vond het vooral erg vermoeiend allemaal, ondanks de relatief korte afleveringen. Wel moet gezegd dat ik Hans Teeuwen een prima rol vond neerzetten.
avatar van the new guy

the new guy

zaterdag 20 juli 2024
Jackson & Malone seizoen 1 Gisteren de eerste 4 afleveringen gezien en ruim 2 uur dik vermaakt. Ik denk dat we de clue wel doorhebben, maar we kijken ook niet naar Poirot. We kijken wel naar heerlijk absurdisme, prima verstopte grappen, goede sfeer, goede muziek en vooral topacteurs. Vooral de priester valt positief op. Ik wist nog niets van de serie en zag 'm gisteren voor 't eerst voorbij komen op HBO en meteen maar aangeklikt. Absoluut een aanrader.

ShortyXL_tv

donderdag 29 augustus 2024
Jackson & Malone seizoen 1 Na één aflevering had ik het al gezien. Totaal niet grappig en wat een waardeloos verhaal.

MiekeVanEigens_tv

zondag 24 november 2024
Jackson & Malone seizoen 1 Heb het 30 minuten volgehouden. Als de humor verstopt was, hadden ze hem te goed verstopt. Toen ik las dat Hans Teeuwen em geschreven had, begreep ik wel meteen waarom ik niet gelachen had.