• 9.218.737 stemmen

Ontwikkeld door: Alex Høgh Andersen en Magnus Haugaard Petersen

Met onder meer: Alex Høgh Andersen, Magnus Haugaard Petersen en Ellen Hillingsø

Oorspronkelijke taal: Deens

Release datum: zondag 28 april 2024

Eerst uitgezonden op: Viaplay (Denemarken)

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • Viaplay Bekijk via Viaplay
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kald Mig Far

Emil, niet confronterend, en Viktor, zelfverzekerd, zijn vrienden voor het leven. Ze hebben altijd alles samen gedaan en worden zakenpartners bij het opstarten van een duurzaam cateringbedrijf. Alles verandert wanneer Emil ontdekt dat Viktor een relatie heeft met zijn moeder, Helle. Emil heeft moeite om de situatie te accepteren, maar om conflicten te vermijden, begraaft hij zijn gevoelens en accepteert de ongelooflijk ongemakkelijke situatie. Wanneer Viktor en Emils moeder besluiten te gaan samenwonen en terloops beginnen over het stichten van een nieuw gezin, voelt Emil zich steeds ongemakkelijker en wordt zijn acceptatie van het nieuwe stel tot het uiterste opgerekt.

logo tmdbimage

Meningen over Kald Mig Far

Suitehome

zaterdag 18 mei 2024
Kald Mig Far seizoen 1 Door alle flauwe misère in de eerste afleveringen van de Deense relatie-dramady Call Me Dad, lijkt er te weinig diepgang om te kunnen beklijven. Maar het zesdelige Call Me Dad wint aan overtuigingskracht. De hoofdrol is voor naïeve goedzak Emil (Alex Høgh Andersen - Vikings, Those Who Kill), die net als de serie zelf uiteindelijk durft te zeggen waar het op staat.