• 9.218.668 stemmen

The Recruit - Seizoen 1 (2022)

Alternatieve titel: Graymail

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 16 minuten

Ontwikkeld door: Alexi Hawley

Met: Noah Centineo, Laura Haddock en Aarti Mann

Datum van release: donderdag 15 december 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Recruit

Owen Hendricks is een jonge advocaat die begint bij de CIA. Hoewel hij nog maar twee dagen deel uitmaakt van de organisatie, krijgt Owen al snel te maken met een mogelijk datalek waardoor eindeloze bestanden met geheime informatie kunnen vrijkomen. Wanneer een voormalig CIA-aanwinst, Max Meladze, vanuit de gevangenis een brief schrijft waarin staat dat ze de CIA zal ontmaskeren als ze haar niet vrijpleiten van een misdaad, is het aan Centineo om de geheimen van de dienst te redden. Owen raakt al snel verstrikt in het chantageplan.

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. 1. I.N.A.S.I.A.L.

15 december 2022 (52 minuten)

Tijdens zijn eerste week bij de CIA wordt hij in het diepe gegooid. Beginnend advocaat Owen Hendricks zit er al snel tot over zijn oren in als hij een mogelijke dreiging ontdekt.

2. 2. N.L.T.S.Y.P.

15 december 2022 (57 minuten)

Terwijl Owen probeert een weg te vinden in de wereld van de internationale spionage, probeert hij geheime informatie over Max op te sporen.

3. 3. Y.D.E.K.W.Y.D.

15 december 2022 (54 minuten)

Owens spoedcursus CIA-protocollen gaat maar door terwijl hij onderhandelt met Max, een date heeft met een collega en te maken krijgt met een vijandige vakbroeder.

4. 4. I.Y.D.I.A.A.C.

15 december 2022 (56 minuten)

Als grote tegenslag de zaak van Max in gevaar brengt, moet Owen snel een maas in de wet zien te vinden en vraagt hij haar het recht niet in haar eigen genadeloze handen te nemen.

5. 5. T.S.L.A.Y.P.

15 december 2022 (50 minuten)

Owens plan om Max achter zich te laten, loopt averij op als hij wordt teruggeroepen naar Phoenix, waar creditcards en loerende ogen thuis en op werk voor problemen zorgen.

6. 6. I.C.I.N.C.

15 december 2022 (54 minuten)

Owen krijgt vlak na zijn gevaarlijke onderhandelingen namens Max ongemakkelijke vragen van zijn collega's – en vrienden – over hun connectie.

7. 7. I.M.F.T.B.S.

15 december 2022 (58 minuten)

Een missie naar Genève om geld van een Zwitserse bank te halen, mondt uit in chaos voor Owen en Max. Hannah wordt door haar moeder met zachte dwang om informatie verzocht.

8. 8. W.T.F.I.O.H.

15 december 2022 (55 minuten)

De opdracht met Max neemt een gevaarlijke wending als er complicaties ontstaan, kogels rondvliegen en Owens persoonlijke en professionele leven botsen.

avatar van cor1946

cor1946

1e gezien

avatar van knipoog

knipoog

Fijne serie om te zien! Van mij mag er een seizoen 2 komen.

Liefst heeft die dan een geheel nieuwe verhaal lijn en bouwen ze niet voort op seizoen 1.

avatar van IH88

IH88

Beter dan verwacht. Het is allemaal ongeloofwaardig, maar daar kon ik bij deze serie wel in meegaan. Het wordt allemaal niet al te serieus benadert, het tempo ligt hoog, de locaties zijn schitterend, de chemie tussen de acteurs is prima, Centineo is een sympathieke hoofdpersoon en de vrouwen zijn beeldschoon (een understatement). Vooral Laura Haddock is fantastisch op dreef, en hopelijk komt ze terug voor een seizoen 2 (als die er überhaupt komt).

The Recruit is de ultieme 'binge-serie'. Na een aflevering wil je eigenlijk gelijk de volgende aflevering gaan kijken. Goed teken!

Wat een vreselijk flauwe en amateuristische serie. Ik heb het seizoen met hangen en wurgen uitgekeken maar het kon geen moment echt boeien.

avatar van Rogyros

Rogyros

IH88 schreef:

Max is toch doodgeschoten door haar dochter? Het is een compleet open einde. Ik neem aan dat seizoen twee verder gaat waar het gebleven is.

avatar van IH88

IH88

Rogyros schreef:

Klopt. Maar ik heb al genoeg series in mijn leven gezien om nooit iets uit te sluiten. Zeker niet omdat het DE cliffhanger is van het eerste seizoen. Cliffhangers waarbij een personage dood lijkt vertrouw ik nooit .

Wel vreemd dat de trailer alleen maar scenes bevat uit Zuid-Korea. Lijkt wel een of we een sprongetje in de tijd maken. Terwijl er toch nog genoeg losse eindjes waren aan het einde van seizoen 1.

avatar van davidov

davidov

• 2047 stemmen

Hmm had net The Night Agent uitgekeken, en had trek in meer dus 1e ep van The Recruit geprobeerd.

Jeetje mina, wat een saai gedoe, ik kwam er echt totaal niet in. Gaat nergens over, dat gedoe met die chick in de gevangenis.... Waar is de spanning?

Had zin in thriller/actie maar kwam meer over als drama.

Draait dit nog bij? Is het de moeite waard om door te zetten of blijft het zo?