• 9.218.668 stemmen

The White Lotus - Seizoen 2 (2022)

Show titel: The White Lotus

Afleveringen: 7

Speelduur: 7 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Mike White

Met: Jennifer Coolidge, Michael Imperioli en F. Murray Abraham

Datum van release: zondag 30 oktober 2022

Eerst uitgezonden op: HBO Max (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The White Lotus Seizoen 2 (2022)

De Witte Lotus in Taormina opent haar deuren voor haar nieuwe gasten in een adembenemende omgeving. Maar onder de ogenschijnlijke glamour van deze magische plek kunnen de kleine verhalen van de bewoners van het hotel snel omslaan in grote problemen. En het wordt een zeer lange week voor sommigen...

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. 1. Ciao

30 oktober 2022 (1 uur)

Twee stellen zoeken hun weg in ongemakkelijke situaties, een Italiaans-Amerikaanse familie kampt met een overduidelijke afwezigheid, en Tanya komt aan met haar nieuwe assistente.

2. 2. Italian Dream

6 november 2022 (57 minuten)

Tanya schakelt Greg in om haar te helpen de volmaakte Siciliaanse dag te beleven. Harper zet vraagtekens bij Cameron en Daphne’s beweringen over hun huwelijk.

3. 3. Bull Elephants

13 november 2022 (1 uur en 01 minuut)

Daphne strikt Harper voor een excursie buiten het resort, en Ethan en Cameron zijn even met mannen onder elkaar. Tanya vraagt een tarotlezer om raad.

4. 4. In the Sandbox

20 november 2022 (1 uur)

Tanya en Portia brengen een dag door met de charmante expats Quentin en Jack. Harper wordt compleet verrast door schokkend bewijs van Ethans avond uit.

5. 5. That's Amore

27 november 2022 (1 uur en 01 minuut)

Tanya en Portia gaan op een bliksemexcursie met Quentin en Jack. Harper weet niet meer wat zij moet geloven en gaat de confrontatie met Cam en Daphne aan.

6. 6. Abductions

4 december 2022 (1 uur en 03 minuten)

Ethan krijgt argwaan jegens Cam. Tanya geeft Portia een vage waarschuwing over Jack. Lucia helpt de Di Grasso’s hun verloren familieleden op te sporen.

7. 7. Arrivederci

11 december 2022 (1 uur en 17 minuten)

Albie vraagt Dominic om een karmabetaling, om Lucia te helpen. Tanya vertrouwt Quentins beweegredenen niet meer. Ethan gaat de confrontatie met Cam aan. Valentina geeft Mia een kans.

avatar van Esteban

Esteban

Oef! Komt het dan toch nog goed? Dit tweede seizoen ging moeilijk van start. Het unieke sfeertje van het eerste seizoen ontbreekt wat, de verhaallijnen zijn nogal standaard en voorspelbaar, de personages kunnen minder boeien en voelen wat mager aan, de verweven humor is een pak minder aanwezig, is dit een oppervlakkige soap in een kwalitatief jasje? Enfin, het leek een lichte teleurstelling te gaan worden, de zin om verder te kijken begon zelfs wat te vervagen.

Gelukkig gingen de poppen alsnog aan het dansen in de vierde aflevering, dat was meteen een paar niveautjes hoger. Hopelijk houden ze dit vol, want het enthousiasme is teruggekeerd. Fingers crossed.

avatar van vincetenerife

vincetenerife

Persoonlijk vond ik S2 veel minder grappig als de 1ste en hoop ik dat seizoen 3 met die donkere, cynische humor terug komt.

avatar van pierre18

pierre18

Sterk vervolg op S1, maar soms wat langdradig, hoewel je eigenlijk de twee seizoenen niet met elkaar moet vergelijken. De afleveringen op zich zijn steeds boeiend en hebben weer vele verschillende leuke en bekende items. Verraad, maffia, 'wie ben ik', onnozelheid, lust en bedrog, overspel en vergeving. Alleen werd de verhouding tussen Harper en Ethan een beetje langdradig helaas, er had wat in geknipt mogen worden, of een andere twist erbij kunnen hebben. Nu waren ze vijf van de zeven dagen chagrijnig en dat verveelde naar verloop van tijd. Portia is sterk gekozen als 'down to earth' hulpje van Tanya zoekend naar zichzelf. Ze speelt het erg sterk. De familie DiGrasso is leuk gevonden waarbij ze elkaar steeds verwijten maken of de les willen leren met al hun wijsheden en eigen belangen. De verschillende twists in het verhaal blijven boeiend en onvoorspelbaar. Van de humor moet je houden en ook willen zien, maar elk persoon brengt dat uitstekend over. Ik vind de acteerprestaties van een ieder van zeer hoog niveau, elk individu komt realistisch over, waarbij de rol van Daphne zeer mysterieus is. Vermoedelijk is er bij het editen van haar rol iets eruit geknipt. Maar wat? Dat laat zich mooi raden.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dit 2e seizoen vond ik iets minder dan het eerste seizoen maar toch ook best wel vermakelijk. Tenminste ik kan dit soort series goed waarderen. Na elke aflevering wil ik graag door kijken naar de volgende afl. en dan doen ze het toch goed vind ik.

avatar van DiDa

DiDa

Fantastisch seizoen! De sfeer, de locatie, de humor, de onderlinge relaties en de constant ongemakkelijke sfeer die er heerst. Top ingrediënten voor een goede serie. Op naar seizoen 3!

avatar van Septua

Septua

Ik vond dit vergeleken met het vorige seizoen veel serieuzer, wat een zwaar kijkwerk werd het naar het einde toe. Alles werd erg beladen en traumatisch.