• 9.218.862 stemmen

Stranger Things - Seizoen 5 (2025)

Show titel: Stranger Things

IMDb beoordeling: 8,6 (1.438.212)

Afleveringen: 8

Ontwikkeld door: Matt Duffer, Ross Duffer, Matt Duffer en Ross Duffer

Met: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard en Caleb McLaughlin

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Stranger Things

Hawkins Indiana, jaren 80. Een jongen verdwijnt onder zeer verdachte omstandigheden. Zijn moeder opent samen met de lokale autoriteiten een onderzoek naar de verdwijning . Al snel krijgen ze te maken met een reeks top-secret overheidsexperimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke krachten en een zeer vreemd meisje.

Afleveringen Seizoen 5 (2025)

1. 1. The Crawl

7. Aflevering 7

8. Aflevering 8

avatar van grovonion

grovonion

twee stemmen op een serie die pas volgend jaar gaat verschijnen, straf dat er hier tijdreizigers op de site komen.

avatar van Heino

Heino (moderator series)

ThaDeez schreef:

Deze tijdreizigers zijn teruggestuurd en hun stemmen zijn verwijderd. Het is inderdaad niet de bedoeling dat er al gestemd wordt op seizoenen die nog moeten verschijnen.

avatar van DSZ86

DSZ86

Heino schreef:

Ik zie nog altijd 2 stemmen...

avatar van Heino

Heino (moderator series)

DSZ86 schreef:

Ik zie nog altijd 2 stemmen...

Ik heb ze weer weggehaald, helaas is er nog geen functie om het stemmen uit te schakelen totdat het seizoen daadwerkelijk uitgezonden is.

avatar van Kondoro

Kondoro

Heino schreef:

Wederom een stem op dit seizoen, zou je die ook kunnen weghalen?

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Moet toch ook echt flink iets gebeuren zeg, en dan heb ik niet over een domme dit of dat. Tjezes, dat hele Stranger Things begon in 2016 als een echt toffe serie, maar ze hebben uiteindelijk zichzelf twintig keer over the top genaaid. Geen moer meer aan voor iemand die van verrassingen houdt, hooguit een blij meisje die dit nog apprecieert. Jammer.

Maar aan de andere kant: zo gaat het eigenlijk altijd met goede series.

avatar van Wouter

Waar komen die stemmen vandaan?

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Voorbarige stemmen verwijderd. Het is niet de bedoeling dat je stemt op seizoenen die je nog niet gezien hebt.

Dit seizoen is nog niet begonnen. Eventuele spoilers moeten tussen spoiler tags.