• 9.218.744 stemmen

Ontwikkeld door: Özgür Önurme

Met: Burcu Biricik, Mehmet Yılmaz Ak en Ugur Yücel

Oorsprong: Turkije

Datum van release: dinsdag 27 april 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fatma

De 35-jarige Fatma is een doodgewone schoonmaakster. Tijdens het zoeken naar haar vermiste echtgenoot, Zafer, die net uit de gevangenis is vrijgelaten pleegt ze een onverwachte moord. Zafers onbetrouwbare criminele vriendjes ontdekken al snel wat ze heeft gedaan, en de enige manier voor haar om te overleven in de wereld van deze man is door te blijven moorden. Ze komt er ook mee weg - aangezien niemand haar meer als een gewone schoonmaakster beschouwt, wordt ze een onzichtbare moordenaar. Uiteindelijk wordt moord een verlossing voor de jaren van strijd en verdriet die ze had onderdrukt, en een nieuw deel van haar identiteit waarmee ze het hoofd moet bieden.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. 1. Yer Çekimi

27 april 2021 (42 minuten)

Fatma wil weten waar haar man Zafer is en neemt het heft in handen. Ze bezoekt een oude vriend van hem, maar het loopt anders dan ze dacht.

2. 2. Toz

27 april 2021 (40 minuten)

Bayram vraagt Fatma om een illegaal pakketje te bezorgen. Bayrams secretaresse geeft de politie informatie. Fatma en Ismail hebben een aanvaring.

3. 3. Yüzüme Bak

27 april 2021 (39 minuten)

Fatma komt erachter dat Zafer na de dood van Oğuz iets schokkends heeft gedaan en slaat door vanwege een onverwerkt trauma.

4. 4. Analar ve Oğulları

27 april 2021 (39 minuten)

De rol van de familie Argah in de dood van Oğuz komt aan het licht. Yusuf zet Fatma onder druk om te vertellen waar een moordwapen is en onthult een geheim over Zafer.

5. 5. Cam Kenarı

27 april 2021 (47 minuten)

De politie nadert Fatma op weg naar het dorp, maar door een wending van het lot wint ze tijd. Emine is Bayram te slim af. Fatma rekent af met Zafer.

6. 6. Düşüş

27 april 2021 (43 minuten)

Fatma wil gerechtigheid afdwingen met een verzengende daad, maar voelt zich schuldig. Emine moet een stuitende onthulling over de dood van Oğuz verwerken.

avatar van Guardian2010

Guardian2010

Ik heb genoten van deze serie. Eigenlijk nooit iets turks gekeken, maar deze serie is spannend en verrassend.

Niet alles klopt helemaal, ook zijn sommige dingen vaag of blijven vaag.

Maar het is een aanrader deze serie.

Ze speelt erg goed.

Als er nog 2e serie komt zou ik het wel kijken, maar het kan ook zo eindigen.