• 9.218.668 stemmen

Speelduur: 10 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Bill Dubuque

Met: Jason Bateman, Laura Linney en Julia Garner

Datum van release: vrijdag 27 maart 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 3 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Ozark

Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin. Ze leiden een ‘normaal’ leven in Chicago met één kleine uitzondering: zijn belangrijkste klant is het grootste drugskartel van Mexico. Wanneer het kartel ontdekt dat Marty’s zakenpartner geld wegsluist, moet hij noodgedwongen met zijn gezin naar Ozark verhuizen om het bedrijf daar voort te zetten en het drugsgeld terug te verdienen. In Ozark stuit hij op de nodige weerstand van de lokale drugsdealer en een criminele familie, geleid door hun 19 jarige nichtje, dat uit is op zijn geld. Ondertussen houdt een vastberaden FBI-agent hem met argusogen in de gaten.

Afleveringen Seizoen 3 (2020)

1. 1. Wartime

27 maart 2020 (1 uur)

Marty moet eerder dan gepland geld doorsluizen, Wendy komt met een risicovol plan, Wyatt geniet van het goede leven en Ruth krijgt ruzie in het casino.

2. 2. Civil Union

27 maart 2020 (1 uur en 04 minuten)

Wendy vraagt Helen, en niet Marty, om te helpen een deal te sluiten, de Byrdes krijgen een nieuwe huisgenoot en er vindt een explosie plaats in een rivaliserend casino.

3. 3. Kevin Cronin Was Here

27 maart 2020 (59 minuten)

De FBI duikt in de financiën van het casino, Wendy heeft last van duistere dromen en Marty vreest dat hij overbodig wordt.

4. 4. Boss Fight

27 maart 2020 (53 minuten)

Terwijl Wendy, Helen en Ruth proberen het bedrijf draaiende te houden, speelt Navarro spelletjes met Marty, die bang is dat hij zijn familie nooit meer zal zien.

5. 5. It Came from Michoacán

27 maart 2020 (1 uur en 03 minuten)

Maya probeert Marty voor zich te winnen, terwijl Wendy zich zorgen maakt over zijn ijzige kalmte. De Byrdes kopen een manege in opdracht van Navarro.

6. 6. Su Casa Es Mi Casa

27 maart 2020 (58 minuten)

Marty en Wendy laten elkaar weten wat ze echt voelen, Ruth praat met Wyatt, Darlene vertelt wat haar ambities zijn en er wordt meer bekend over Bens verleden.

7. 7. In Case of Emergency

27 maart 2020 (1 uur en 01 minuut)

De FBI ondervraagt Ruth, de spanningen tussen Cosgrove en Marty bereiken een climax, Sue krijgt een nieuwe patiënt en Wendy werft iemand voor haar stichting.

8. 8. BFF

27 maart 2020 (57 minuten)

Marty en Wendy willen de ruzie met Frank Jr. bijleggen, maar Ruth is daar niet blij mee. De Byrdes nemen een moeilijke beslissing over Ben. Maya krijgt een berisping.

9. 9. Fire Pink

27 maart 2020 (1 uur en 02 minuten)

Er ontstaat een crisissituatie bij de Byrdes door Bens confrontatie met Helen en Erin. Ondertussen krijgt Sam weinig bijval wanneer hij zich zorgen maakt over de FBI.

10. 10. All In

27 maart 2020 (1 uur en 06 minuten)

Terwijl Wendy tegen persoonlijke demonen vecht, doet Marty er alles aan om te voorkomen dat hun leven uiteen valt. Darlene doet Ruth een gunst.

avatar van 606

• 12035 stemmen

Heel veel zin in

avatar van Jurado

Jurado

Woest veel zin in.

avatar van jarno1975

jarno1975 (Moderator series)

Trailer en poster geplaatst!

1e aflevering gezien!

Nu snel boodschappen doen en dan vrijwillig in quarantaine de komende uren!!

Mrs Bruce Willis_mm

Wow, dat einde!! Dat zag ik niet aankomen!

Helaas nu weer jaartje wachten...

avatar van donmarko22_mm

donmarko22_mm

Ben ik de enige die seizoen 2 een stuk minder boeiend vond?

Inmiddels ben ik met seizoen 3 begonnen, en deze is toch weer op een beter niveau. Ik heb 'm nog niet helemaal afgekeken, maar ik kijk er weer met plezier naar.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1978 berichten

Nee, ik deel die mening geheel diaan.

avatar van richiedoom

richiedoom

Lekker seizoen weer hoor, maar nog steeds wordt wat mij betreft het niveau van seizoen 1 nét niet gehaald.

Dat komt met name doordat het geheel steeds ongeloofwaardiger wordt. De introductie van Ben vond ik er echt met de haren bijgeslepen, zijn relatie met Ruth vond ik ook niet geloofwaardig. Zo ook ineens die hele relatie tussen Darlene en Wyatt. Niks ten nadele over het acteerwerk trouwens, dat is echt top notch, maar het is meer een kritiekpunt op het schrijfwerk. Ook dat Helen dan een vervelende dochter blijkt te hebben. In seizoen 4 kun je vast verwachten dat Mary Byrde ineens een leipe broer of zus blijkt te hebben die de boel op stelten komt zetten. Beetje makkelijk allemaal...

Maar heel het sfeertje van deze serie, het sublieme acteerwerk en de af en toe brute geweldsuitspattingen maken het geheel toch weer uitermate vermakelijk. Het kleinere broertje van Breaking Bad, maar bestaansrecht heeft Ozark wat mij betreft absoluut.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Shit, na het zien van het overzicht van Seizoen 2 merk ik dat ik aardig wat dingetjes vergeten ben na anderhalf jaar..

Zo kon ik mij herinneren dat in S3 aan het einde, het kantoor van Byrde's Enterprise werd opgeblazen door de KC ( dat transportbedrijf) maffia. Maar in S4, e1 zaten moeder en dochterlief daar gezellig te werken..

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Wederom vermakelijk, maar je merkt nu wel dat het een beetje uitmelken aan het worden is. Dat kan met seizoen 4 alleen maar erger worden want we hebben alles onderhand wel gezien.Een nieuw karakter in de vorm van de broer van Wendy. Het word langzaam maar zeker wat erg ver gezocht. Ook de rol van Ben was op het eind erg afgeraffeld.

Wel een verrassend einde.

avatar van snelle69

snelle69

knap einde van een goed seizoen. nu weer even wachten tot er nieuw seizoen komt. gelukkig is het elke week uitkijken naar nieuwe aflevering van Better Call Saul.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1978 berichten

Jeetje, wat is die negende aflevering goed. En wat speelt Laura Linney geweldig, in dit hele seizoen maar vooral in die episode - het lijkt me heel waarschijnlijk dat ze hiervoor een Emmy of iets dergelijks krijgt.

avatar van Lennonlover_mm

Lennonlover_mm

Beste seizoen van de 3

avatar van @KTV

@KTV

Wederom een ijzersterk seizoen van Ozark

avatar van adowoman1

adowoman1

Geweldig seizoen.... Wat een plotwendingen... Top serie in mijn ogen. Soort Breaking Bad.

avatar van adowoman1

adowoman1

adowoman1 schreef:

avatar van cor1946

cor1946

Weer een goed seizoen. Nu 4 afleveringen gezien. Prachtig.

avatar van cor1946

cor1946

Prima serie, met plezier gekeken.

Veertien afleveringen, jonguh

avatar van FAC73

FAC73

En al snel blijkbaar. Da's mooi, want ben nu wel benieuwd hoe ze zich hier nog uit gaan redden.

Topseizoen in ieder geval weer!

avatar van Thomas83

Thomas83

2020 en 2019 hebben vrij veel teleurstellende nieuwe seizoenen gebracht, althans voor de series die ik volg, maar Ozark levert weer hoor. Na het eerste seizoen is de serie echt losgekomen. Goede personages en acteurs, het web van relaties dat zich gaandeweg vormt, veel spanning, een prettig tempo, niet ál te domme gebeurtenissen en ook niet te braaf allemaal. Gewoon echt een goede serie. Zelfs die kinderen zijn leuk.

De spanningen binnen het gezin van de Byrdes zijn ook niet vervelend hier. In vrij veel series is ook dat een zwak punt. Het wordt allemaal lekker zwartgallig uitgespeeld met die omgekochte psychiater, en zowel Marty als Wendy zijn sterke personages met goede en slechte kanten, en beiden worden ook vertolkt door uitstekende acteurs. Bateman maakt daarna ook weer veel indruk als regisseur. Ik ben echt fan.

Het seizoen is overigens niet zonder zijn zwakke punten. Soms wordt de rivaliteit tussen man en vrouw (ook bij andere personages dan Marty en Wendy) wat al teveel aangedikt, en de verhaallijn rondom dat echtpaar dat eigenaar van het casino is vond ik wel erg matig, in het bijzonder de bespottelijk manier waarop de vrouw sterft. Ook de bovenmatige interesse die de cartelbaas in Wendy toont vond ik wel wat onzinnig. Helpt ook niet dat de acteur niet al te best is.

De acteur die Wendy's broer Ben speelt is dan wel weer erg leuk. Hij is echt een belangrijke reden waarom ook dit seizoen weer zo genietbaar is (al moet gezegd dat hij soms wel een wat makkelijke manier is om wat onrust te schoppen). En ook agent Miller is een aardig personage. Ze maakt eigenhandig de verhaallijn van de FBI, het grote zwakke punt van de serie, interessant. Van Frank Cosgrove sr. ben ik eveneens wel een fan.

Mijn grote favoriet Ruth vond ik de eerste afleveringen wat de eendimensionale kant opgaan met telkens het schelden en de uitbarstingen, maar dat wordt later in het seizoen beter gelukkig. De geloofwaardigheid van het plot verdwijnt wel een beetje na een paar afleveringen, maar mijn god wat is het weer onderhoudend. Er zit geen echte filler tussen. Op het einde is er ook zoveel spanning en emotie, zoveel spelletjes die er worden gespeeld. Die spectaculaire laatste scène is alweer een mooie opmaat naar seizoen vier. 4.0*.

avatar van Gish

Gish

Geweldig derde seizoen van deze uitmuntend geschreven misdaadserie. De couleur locale, de acteerprestaties van de hele cast en het complexe verhaal, het is smullen. Toch ook een speciale vermelding voor Laura Linney en Julia Garner. Beide dames zijn buitencategorie. En nu wachten op deel 4.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Het derde seizoen vam Ozark vond ik wat zwakker beginnen dan de 2 eerste seizoenen, maar uiteindelijk werd het gewoon weer als vanouds goed.