• 9.218.603 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Craig Pryce

Met onder meer: Tia Mowry-Hardrict en O.T. Fagbenle

Plot Double Wedding

Deanna is alleen maar bezig met haar carrière als advocaat en heeft geen tijd voor mannen. Deanna's tweelingzus Danielle is heel anders. Zij verdient haar geld met het versieren van taarten en heeft best zin in een relatie. Ze plannen een bruiloft: van hun grootouders, die 50 jaar geleden geen geld hadden om hun huwelijk groots te vieren. Deanne en Danielle willen dan allebei graag een man aan hun zijde. Dan komt Deanna via de datingsite totaal onverwacht in contact met de sexy architect Tate. Tot haar eigen verbazing is ze erg van hem gecharmeerd. Maar als Tate de volgende dag Danielle tegen het lijf loopt, gebeurt er van alles dat eigenlijk niet had mogen gebeuren...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van stinissen

Mierzoete nooit leuke rom/kom.

avatar van jeeke21

jeeke21

Is inderdaad een mierzoete saaie nooit leuke rom/kom!!

avatar van erpunited

erpunited

Matige romantische komedie. Zo'n films zijn er genoeg en er zijn er veel die veel beter zijn. Dus ik zou aanraden om deze lekker te laten liggen en een andere te kijken.

avatar van mistercableguy

mistercableguy

Ben er mee eens, hier zijn veel films van, maar dat is met actie ook zo. Er is een leuke draai aangegeven en wij hebben wel genoten van de film. Hij is echt stukken beter dan de film die ik daar voor zag (another cinderella story). Om representatief te zijn zou ik vijf sterren moeten geven, maar dat vind ik te veel 3.5 sterren, mag de film wel hebben. Hij is best leuk!

avatar van K. V.

K. V.

Dit was nog een leuk filmpje. Niks bijzonders, maar het kijkt wel vlot weg. Het verhaal is zoals verwacht redelijk voorspelbaar, maar storend was het niet. De cast was niet echt verrassend, maar was wel passend. Ook de speelduur was ideaal, niet te lang en niet te kort.

Hij was precies wat 'k verwacht had, niet meer en niet minder.

avatar van ramonbrenda

ramonbrenda

ik vond dit een leuke film met een leuk verhaal en grappige momentjes met deze tweeling enigste nadeeltje beetje langdradig 3* vind ik deze film waard