• 9.218.598 stemmen

Geregisseerd door: David Green

Met onder meer: Nicolas Cage, Tommy Lee Jones en Sean Young

Releasedatum: 14 juni 1991

Plot Fire Birds

"The best just got better"

De Amerikaanse regering is bereid om elk land te helpen met hun drugsprobleem door de hulp van hun leger in te schakelen. De grote drugsbaronnen hebben al snel door dat ze voor wat geld de uitstekende luchtgevechtpiloten kunnen inhuren die voor hun drugs vervoeren. Het leger besluit om zijn beste mannen erop uit te sturen om het drugsbeleid aan te pakken.

avatar van neo

neo

een van de weinige cage films die ik nog niet gezien heb.

avatar van D-Lo

D-Lo

Zwakke helicopterfilm waar Nicolas Cage en Tommy Lee Jones hun talent wegwerpen. Sean Young doet ook mee, volgens mij één van de slechtste actrices ter wereld, en ze doet de film dus ook geen goed... 1/5

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Zwakke film met slechte acteerprestaties van goede acteurs. Vooral Cage stinkt verschrikkelijk in deze film.

avatar van Waku

Waku

Ravenstein schreef:

Kan niets anders zeggen dan dat je gelijk hebt en beaam de mening dan ook van Ravenstein.

Dramatisch slechte special effects en dito acteerwerk

avatar van missl

missl

In deze film wordt niet goed gespeeld. Een arrogante jonge Cage die in opleiding gaat bij Tommy Lee Jones en daar komt ook nog een slecht liefdesverhaal bij.