• 9.218.803 stemmen

Winter of Frozen Dreams (2009)

Misdaad | 90 minuten

Genre: Misdaad

Geregisseerd door: Eric Mandelbaum

Met onder meer: Thora Birch, Keith Carradine en Brendan Sexton III

Plot Winter of Frozen Dreams

"Sex. Passion. Betrayal. Murder."

Het waargebeurde verhaal van de eerste televisie-moordzaak in de Amerikaanse geschiedenis, de winter van Frozen Dreams toont het bizarre verhaal van een briljante biochemie student die een schokkend dubbelleven leidt. Barbara Hoffman (Thora Birch) is een top-student aan de Universiteit van Wisconsin en is een van de meest beruchte prostituees. Wanneer Barbara's verloofde, Jerry Davies melding maakt van een lijk op kerstmis ochtend, had hij nooit gedacht dat de politie hem zou verdenken de moordenaar te zijn. Enkele uren daarvoor had Jerry het lichaam begraven in een sneeuw bank, en nu ruikt Detective Lulling (Keith Carradine) onraad. Hij verdenkt Davies en Hoffman van vals spel. Benadrukkend dat hij en Hoffman de overledene niet hebben vermoord maar slechts hebben begraven. Davies en zijn aanstaande bruid worden al snel gezien als de belangrijkste verdachten in een onbegrijpelijke moord zaak...

Barbara Hoffman

Detective Lulling

Detective Couture

Harry Berge

Ken Curtis

Mrs. Davies

avatar van Norma

Norma

Met een heleboel heen-en-weer-geswitch in de tijd probeert de film interessanter te worden dan hij eigenlijk is. Maar de flashbacks zorgden bij mij in dit geval eerder voor irritatie dan dat het verhaal er boeiender op werd. Thora Birch is niet overtuigend als hoertje met hersens, ze komt veel te kinderlijk en te weinig geraffineerd over. Het onderzoek naar de moord moet het allemaal een beetje spannender maken, wat niet werkt, en ook als drama komt de film, mede door de weinig overtuigende vertolkingen, totaal niet uit de verf. Winter of Frozen Dreams komt goedkoop over, je kunt hem rustig missen.

avatar van Noodless

Noodless

Norma, beter kon ik het niet omschrijven

3/10

avatar van Aapje81

Aapje81

Dit was een ontzettende prul van een film. Alles was ondermaats met als absoluut dieptepunt de agenten. Vooraf was ik wel benieuwd hoe Birch het zou doen maar helaas is zij afgezakt naar een bedenkelijk niveau. Enige pluspunt is dat het leuk blijft om naar haar te kijken maar daarmee hebben we het dan ook wel gehad want verder heeft deze film niets te bieden.

Zwak.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Wat een ontzettende irritante en overbodige film.. het gemiddelde is nog te hoog

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Lijkt me een prima film met een heel goed verhaal en de altijd leuke Thora Birch, deze moet ik dus zien

Al lijkt me dat niet echt de moeite waard vanwege de slechte beoordeling hier..

avatar van Decec

Decec

Redelijk film... niet echt spannend...

avatar van bob de niro

bob de niro

vreselijke deprimerende slechte film!viel niet mee om het tot het eind toe uit te zitten!1,5 *