• 9.218.618 stemmen

In the Spider's Web (2007)

Horror | 90 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Terry Winsor

Met onder meer: Cian Barry, Emma Catherwood en Lance Henriksen

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot In the Spider's Web

"Prey for a quick death"

De goed bevriende backpackers Gina, John, Stacy, Geraldine en Phil trekken door de bossen heen, samen met hun gids Brian. Als Geraldine wordt gebeten door een giftige spin, besluit de groep op zoek te gaan naar een dokter die in een klein dorpje in de bossen woont. Dr. Lecorpus behandelt Geraldine. Gina, John en Phil keren terug naar de gewone wereld, Brian en Stacy blijven bij de lokale bewoners. Ze besluiten om een oude tempel te gaan bezoeken in het bos. Hier komen ze achter het grote geheim van Dr. Lecorpus...

logo tmdbimage

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Erg slechte film, zowel op acteerprestaties als verhaal. Special effects zijn er nauwelijks en als ze er zijn lijken het wel spinnetjes die aan draadjes naar beneden bungelen, en het slaat eigenlijk helemaal nergens op allemaal... waste of time!

avatar van Lui

Lui (crew films)

De special effects waren inderdaad een drama, maar verder vond ik de film best vermakelijk, vooral in het begin. De laatste 40-50 minuten werd de film echter zeer slecht, en langdradig.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ik vond deze film best wel meevallen. Verhaallijn was aardig verzonnen en het was compleet anders dan ik verwacht had alleen vond ik het totaal geen horror maar meer een avonturenfilm. Filmtechnisch gezien is de film gewoon een B film en kan het allemaal wat beter maar het stoorde mij niet. De acteurs die meededen ( voor mij alle onbekend ) deden het prima. Ik heb de film op dvd bekeken en wat mij opviel is dat het beeldkwaliteit behoorlijk hoog is en het geluid is gewoon voldoende (5.1) maar niet spetterend. Kortom filmtechnisch is de film een onvoldoende waard maar kijkplezier een voldoende en daarom geef ik de film toch 3*.

avatar van 606

• 12035 stemmen

De naam horror verdient het niet helemaal

want de hoofdzaak ligt totaal anders.

verhaal was oke en lance ook

2,5 ster

avatar van mierenmark

mierenmark

hahaha wat een slechte film halverwege de film staan twee van de acteurs in de laat bak van een vrachtwagen en achterin die vrachtwagen zag ik gewoon iemand zitten met een rook machine een beetje uitlaat gassen maken dat vond ik wel grappig dus het was voor mij geen horror, geen actie, geen avonturen film, maar meer een komedie .

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, maar een echte horror vond ik dit niet, dan zijn er wel betere spinnenfilms.

spiderspider bite