• 9.218.759 stemmen

Geregisseerd door: Chris Solimine

Met onder meer: Norman Reedus en Slava Schoot

Gesproken taal: Engels en Russisch

Plot Moscow Chill

Een eenzame Amerikaanse hacker, wordt naar Rusland gehaald om online banken te kraken. In Moskou vindt hij een familie en liefde, ondanks de gewelddadige onderwereld waarin hij zich begeeft.

Redelijke film met aardig wat humor. Het verhaal is goed bedacht en de acteurs spelen ook goed. Het is een mooie film om zo eens te zien.

avatar van cafe1900

cafe1900

nu hebben we eens kunnen zien hoe het er in Rusland aan toe gaat, leuke film met ook nog eens 'n einde dat we niet hadden verwacht. 3 sterren.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Ik vond het maar een matige film, niet goed niet slecht. 2,5*

avatar van Baldur

Baldur

Moscow Chill is niet heel bijzonder, maar is best aardig om een keer te kijken, mede door de Russische locaties. ***

avatar van Chromeo

Chromeo

Zeer matig B-filmpje!

avatar van Lau1986

Lau1986

Ik vond dit een zeer verrassende film. Mooie filmlocaties en goed acteerwerk. Hoewel er niet veel actie in de film zit is er toch redelijk wat spanning. De hoofdrolspeler is eigenlijk een speelbal in Rusland geworden, waar hij beland in een wereld van criminaliteit, seks en heel veel geld. Waarna blijkt dat eigenlijk niemand te vertrouwen is.