• 9.218.759 stemmen

Radar Secret Service (1950)

Actie / Avontuur | 59 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Sam Newfield

Met onder meer: John Howard, Adele Jergens en Tom Neal

Plot Radar Secret Service

"G-Men . . . T-Men . . . and now . . . R-Men!"

Kort na de Tweede Wereldoorlog proberen Amerikaanse geheimagenten met behulp van radar, de nieuwe technologie, om een gestolen uranium-238-zending te achterhalen. Ze gebruiken de aantrekkelijke blondine Lila, de vriendin van één van de bendeleden, als informant. Radar helpt, maar de agenten blijken vooral afhankelijk te zijn van Lila om de criminelen te pakken te krijgen.

logo tmdbimage

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Vreselijk saai onduidelijk filmpje waarbij het concept radar ontzettend opgehemeld wordt, tot het idiote af!

avatar van otherfool

otherfool

Haha, radar is je beste vriend!

Ik vond het eigenlijk wel een geinig filmpje, met foute mannen, aanlokkelijke blondines, besnorde politie-agenten en de nodige shootouts. Je zou het bijna een noir kunnen noemen. Ok het radargebeuren is nogal suf maar ik heb me prima vermaakt, er zit zelfs (met een beetje fantasie) een helicopter chase in!

3 volle sterren (jawel jawel).

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Wow, wat een hoge waardering! Die helicopter zorgde voor de 1* ipv de 0,5* .

avatar van otherfool

otherfool

Haha ja jij bent wel heel streng. Weet niet, lekker vlot, en da's al heel wat zullen we maar zeggen. Erg kort ook, meestal zit er nog een twintigtal minuten puur geklungel in...

avatar van clubsport

clubsport

geen hoogvlieger natuurlijk maar toch bij momenten nog wel aardig , ze proberen er zelfs wat humor in te stoppen via 1 van de criminelen af te schilderen als iemand die een soort ziekte fobie heeft .