• 9.218.803 stemmen

Geregisseerd door: Iñaki Dorronsoro

Met onder meer: Miguel Ángel Silvestre, Jose Coronado en Federico Luppi

Gesproken taal: Spaans

Plot La Distancia

"When love and hatred hit, it is difficult to maintain..."

Wanneer een verlegen jonge bokser naar de gevangenis moet voor een moord die hij niet beging, wordt hij gedwongen om de wensen van een corrupte politieagent na te leven en doodt hij een van zijn medegevangenen. Deze gevangeniservaring transformeert hem van een defensieve bokser naar een mogelijke kampioen. De enige plaatsen waar hij een schuldgevoel kwijt kan is in de ring en bij Raquel, de weduwe van de man die hij heeft gedood. In een poging met zichzelf in het reine te komen, komt de winnaar in hem naar boven. Maar de aanwezigheid van zijn vroegere cipier en zijn eigen onzekerheid over Raquel, overschaduwen zijn weg naar succes.

logo tmdbimage

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Goed verhaal, goed geacteerd, goede film! Ik heb me vermaakt 3.5 *

avatar van stinissen

Van Miguel Ángel Silvestre zullen we nog veel horen hij kan acteren ziet er goed uit en heeft een prachtig lichaam.

avatar van Flipman

Flipman (redacteur)

Tja, ik wist niet wat ik nou met het einde aan moest. Acteerwerk en sfeer zijn goed in orde, maar daar moet een film niet op mogen leunen. Het moet ook een goed script hebben, en dat miste.

REVIEW

avatar van gauke

gauke

Leuke Spaanse thriller met een goed bedacht scenario. Miguel Ángel Silvestre spat van het scherm en lijkt zeer volwassen. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat hij, bij de opnames van de film, een jaar of 23/24 geweest moet zijn.

avatar van flurp4

flurp4

Op ImdB wordt de film gewaardeerd met een 6.1 Te weinig volgens mij. Vond het best een spannende thriller. Af en toe een wat moeilijk te volgen script, maar ik geef de film een 3,5.

avatar van 93.9

93.9

Verhaal rond die moord en die drugs was wat warrig. Gelukkig begreep die bokser er zelf ook niets van .

Al met al een aardige film. Niet echt bijzonder en laat nu nog eens extra gezegd worden: stempel 'arthouse' kan niet lukraak op iedere anderstalige film worden gedrukt. Dit is gewoon een thriller in het Spaans.