The Animal (2001)
Met onder meer: Rob Schneider, Colleen Haskell en John C. McGinley
Releasedatum: 30 augustus 2001
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Animal
"He wasn't much of a man... Now he's not much of an animal!"
Marvin denkt dat hij het niet in zich heeft om z'n droom (politieagent worden) uit te laten komen. Als hij na een auto-ongeluk in kritieke toestand verkeert, gebruikt een wetenschapper organen van dieren om hem redden. Vol energie door zijn nieuwe lichaamsdelen laat Marvin zijn zwakheden achter zich, en wordt hij beroemd als superagent. Als zijn dierlijke instincten steeds meer te voorschijn komen levert dit echter problemen op.
Marvin Mange
Bob Harris
Mrs. De La Rosa
Mayor

Leno
Ik verwachtte een banale film waar nog wel wat om te lachen zou zijn, maar zelfs dat is niet waar. Het enige waar ik enigszins om kon lachen was de scene waarin Marvin zijn territorium afbakend in dat restaurant.

mikey
Ik kon wel lachen om die scene dat hij door de bomen wegslingerde als een aap. 2.5

its my life
geweldig erg mee eens
Ook een 2.5

Doom
pfff wat hebik me geergerd aan deze film, meer ga ik er niet over zeggen een 1,5 *, dan ben ik nog positief bezig als je het mij vraagt.

Doom
Hoe kunnen sommige mensen nou bij een 2,5* uit komen.
Zijn zelfs 5 sterren voor gegeven

IcU
Slechte, saaie, domme, niet grappige kl*te film. Zat geen leuk stukje in. 1 * van moi.

WildeSinterklaas
"Van mij mag Rob Schneider zelf aan de dieren gevoert worden!"

j0ris
Na erg gelachen te hebben bij "Deuce Bigalow, Male Gigolo" heb ik "The Animal" ook even gekeken... ik weet nu dat ik de rest van Rob Schneider's films niet hoef te proberen.
"The Animal" had een paar grappige momenten maar was vooral nogal braafjes, dom, langzaam en saai.
Rob Schneider speelt een overtuigende sukkel, maar een echte "animal" neerzetten is iets te veel gevraagd.
Colleen Haskell was wel erg lief en begeerlijk.
Anyway, het kan best irritanter en slechter; lang leve de fast forward knop.

otherfool
Flauwe onzinfilm met Schneider, maar dat zat erin. De lieftallige Colleen 'Robinson' Haskell is fris en fruitig maar kan deze film ook niet redden.
1,5*.

SuperSideSwipe
Leuke film weer met Schneider. Ik vind zijn films altijd heerlijke aaneenstapelingen van gekkigheid.
Het is allemaal best voorspelbaar en gemakkelijk, maar Schneider heeft een talent om zulke films erg leuk te maken.
Van mij mag hij veel meer films maken!
3,0

steefwijnen
ik vond hem ook goed te kijken en ben het er mee eens dat hij meer films mag maken ***sterren

Roodkapje
Humorfilm die niet eens grappig is, er wordt niet geacteerd, slechte regie => prullenmand.

mental_jos
zitten leuke scenes tussen maar rob blijft een irritant mannetje. 2.5*

film_kaza
best leuke scenes. maar rond het einde vond ik het niet meer zo leuk, en hij duurde ook erg kort.
2,5 sterren

Hilarious
De eerste keer is hij best leuk. Maar de tweede keer een stuk minder.

animalkrullie
Vond het best een aardige komedie, die het wel van de typische Schneider humor moet hebben.
Iets te geforceerd met de grappen, zo van; nu weer een scene met humor inbouwen, anders houden we de aandacht niet meer vast. 2,5*

kArIzMa_TuRk
"Van mij mag Rob Schneider zelf aan de dieren gevoert worden!"

kArIzMa_TuRk
Van mij mag hij veel meer films maken!
3,0

D-ark
Nog eens niet echt zo slechte film.
2,5

Waku
Voor een ontspannend avondje film kijken niet een zo slecht idee..
Hier en daar zitten er smakelijke komische grappen in deze komedie. Toegegeven zijn er ook tenenkrommende treurige momenten te ontdekken.
Maar goed, Rob Schneider komedies kijk je niet vanwege het hoge niveau. Verwacht niet te veel , dan is "The Animal" toch echt af en toe te genieten...

papaEd
Matige film van Rob Schneider slecht geacteerd had er meer van verwacht. 2.5*

*kelly*
Voor zover als ik het me kan herrineren was dit een goeie film die het vooral moet hebben van bepaalde grappige momenten.
De moeite waard voor wie houdt van de Rob Schneider humor zoals ik.
-------->3,5*

tommykonijn
Ik vond deze film best wel leuk ik kon er best wel een beetje mee lachen ik vond het wel soms (en vooral op het laatste) een beetje een rare film maar verder was hij wel leuk om naar te kijken ik geef hem ****

Replicant
Erg grappig dit.
Ik snap niet dat er zo negatief word gedaan.
Het is het soort humor dat sommige gewoon niet leuk vinden.
Dit is droge humor en ik heb me kapot gelachen.
Ik vind het na Deuce de beste film van Rob Schneider.
Er zitten echt hilarische momenten in.
Het verhaal is echt zo slecht dat het gewoon goed is.
5 sterren voor deze maffe film....

JTV-kijker
- 1967 stemmen
hilarische (ondergewardeerde) film van de geweldige
ateur Rob Schneider 3.5 sterren voor mij

Musicer
Een van de mindern Schneider-films die ik gezien heb, vooral na 2 keer gekeken te hebben. Daarbij is het 'because I'm black' gedoe op het einde wel een zwakke uitvlucht om een happy end te krijgen.

JTV-kijker
- 1967 stemmen
ja daar heb je gelijk, ik vond dat gedoe van dat omgekeerd racisme of zoiets echt wel superirritant maar voor de rest viel het nog wel mee

Netflix schrapt vierde seizoen 'Heartstopper, maar komt wel met speelfilm

De streamingtop van Netflix: deze tien films worden nu het meest bekeken

Beroemde misdaadfilm 'Scarface' met Al Pacino vanavond te zien op televisie

Tweevoudig Oscarwinnaar 'Mystic River' van Clint Eastwood komt binnenkort weer naar Netflix

The Guardian

Big Nothing
Komedie / Thriller, 2006

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Komedie / Romantiek, 2007
droomemployeeauto ongelukwetenschapperpolitie agentorgan donation post-credits scenevirility
Social media
- Registreer |