• 9.218.841 stemmen

Geregisseerd door: Luke Greenfield

Met onder meer: Rob Schneider, Colleen Haskell en John C. McGinley

Releasedatum: 30 augustus 2001

Plot The Animal

"He wasn't much of a man... Now he's not much of an animal!"

Marvin denkt dat hij het niet in zich heeft om z'n droom (politieagent worden) uit te laten komen. Als hij na een auto-ongeluk in kritieke toestand verkeert, gebruikt een wetenschapper organen van dieren om hem redden. Vol energie door zijn nieuwe lichaamsdelen laat Marvin zijn zwakheden achter zich, en wordt hij beroemd als superagent. Als zijn dierlijke instincten steeds meer te voorschijn komen levert dit echter problemen op.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van mikoz

mikoz

waarom is deze flop toch zo vaak op tv ..

avatar van Leno

Leno

Ik verwachtte een banale film waar nog wel wat om te lachen zou zijn, maar zelfs dat is niet waar. Het enige waar ik enigszins om kon lachen was de scene waarin Marvin zijn territorium afbakend in dat restaurant.

avatar van mikey

mikey

Ik kon wel lachen om die scene dat hij door de bomen wegslingerde als een aap. 2.5

avatar van its my life

its my life

mikey schreef:

geweldig erg mee eens

Ook een 2.5

avatar van HiLL

HiLL

te flauw voor woorden is deze film

avatar van Doom

Doom

pfff wat hebik me geergerd aan deze film, meer ga ik er niet over zeggen een 1,5 *, dan ben ik nog positief bezig als je het mij vraagt.

avatar van WildeSinterklaas

WildeSinterklaas

Hoe kunnen sommige mensen nou bij een 2,5* uit komen.

avatar van Doom

Doom

WildeSinterklaas schreef:

Hoe kunnen sommige mensen nou bij een 2,5* uit komen.

Zijn zelfs 5 sterren voor gegeven

avatar van IcU

IcU

Slechte, saaie, domme, niet grappige kl*te film. Zat geen leuk stukje in. 1 * van moi.

avatar van WildeSinterklaas

WildeSinterklaas

"Van mij mag Rob Schneider zelf aan de dieren gevoert worden!"

avatar van j0ris

j0ris

Na erg gelachen te hebben bij "Deuce Bigalow, Male Gigolo" heb ik "The Animal" ook even gekeken... ik weet nu dat ik de rest van Rob Schneider's films niet hoef te proberen.

"The Animal" had een paar grappige momenten maar was vooral nogal braafjes, dom, langzaam en saai.

Rob Schneider speelt een overtuigende sukkel, maar een echte "animal" neerzetten is iets te veel gevraagd.

Colleen Haskell was wel erg lief en begeerlijk.

Anyway, het kan best irritanter en slechter; lang leve de fast forward knop.

avatar van otherfool

otherfool

Flauwe onzinfilm met Schneider, maar dat zat erin. De lieftallige Colleen 'Robinson' Haskell is fris en fruitig maar kan deze film ook niet redden.

1,5*.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Leuke film weer met Schneider. Ik vind zijn films altijd heerlijke aaneenstapelingen van gekkigheid.

Het is allemaal best voorspelbaar en gemakkelijk, maar Schneider heeft een talent om zulke films erg leuk te maken.

Van mij mag hij veel meer films maken!

3,0

avatar van steefwijnen

steefwijnen

ik vond hem ook goed te kijken en ben het er mee eens dat hij meer films mag maken ***sterren

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Humorfilm die niet eens grappig is, er wordt niet geacteerd, slechte regie => prullenmand.

avatar van mental_jos

mental_jos

zitten leuke scenes tussen maar rob blijft een irritant mannetje. 2.5*

avatar van film_kaza

film_kaza

best leuke scenes. maar rond het einde vond ik het niet meer zo leuk, en hij duurde ook erg kort.

2,5 sterren

avatar van Hilarious

Hilarious

De eerste keer is hij best leuk. Maar de tweede keer een stuk minder.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Vond het best een aardige komedie, die het wel van de typische Schneider humor moet hebben.

Iets te geforceerd met de grappen, zo van; nu weer een scene met humor inbouwen, anders houden we de aandacht niet meer vast. 2,5*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

WildeSinterklaas schreef:

"Van mij mag Rob Schneider zelf aan de dieren gevoert worden!"

hahaha

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

SuperSideSwipe schreef:

Van mij mag hij veel meer films maken!

3,0

van mij ook.. ben het helemaal met je eens ook met je stem

avatar van D-ark

D-ark

Nog eens niet echt zo slechte film.

2,5

avatar van Waku

Waku

Voor een ontspannend avondje film kijken niet een zo slecht idee..

Hier en daar zitten er smakelijke komische grappen in deze komedie. Toegegeven zijn er ook tenenkrommende treurige momenten te ontdekken.

Maar goed, Rob Schneider komedies kijk je niet vanwege het hoge niveau. Verwacht niet te veel , dan is "The Animal" toch echt af en toe te genieten...

avatar van papaEd

papaEd

Matige film van Rob Schneider slecht geacteerd had er meer van verwacht. 2.5*

avatar van *kelly*

*kelly*

Voor zover als ik het me kan herrineren was dit een goeie film die het vooral moet hebben van bepaalde grappige momenten.

De moeite waard voor wie houdt van de Rob Schneider humor zoals ik.

-------->3,5*

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vond deze film best wel leuk ik kon er best wel een beetje mee lachen ik vond het wel soms (en vooral op het laatste) een beetje een rare film maar verder was hij wel leuk om naar te kijken ik geef hem ****

avatar van Replicant

Replicant

Erg grappig dit.

Ik snap niet dat er zo negatief word gedaan.

Het is het soort humor dat sommige gewoon niet leuk vinden.

Dit is droge humor en ik heb me kapot gelachen.

Ik vind het na Deuce de beste film van Rob Schneider.

Er zitten echt hilarische momenten in.

Het verhaal is echt zo slecht dat het gewoon goed is.

5 sterren voor deze maffe film....

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 1967 stemmen

hilarische (ondergewardeerde) film van de geweldige

ateur Rob Schneider 3.5 sterren voor mij

avatar van Musicer

Musicer

Een van de mindern Schneider-films die ik gezien heb, vooral na 2 keer gekeken te hebben. Daarbij is het 'because I'm black' gedoe op het einde wel een zwakke uitvlucht om een happy end te krijgen.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 1967 stemmen

Musicer schreef:

ja daar heb je gelijk, ik vond dat gedoe van dat omgekeerd racisme of zoiets echt wel superirritant maar voor de rest viel het nog wel mee