• 9.218.759 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Douglas Barr

Met onder meer: Caroline Rhea, Kaley Cuoco en Melissa Halstrom

Plot To Be Fat like Me

De knappe en sportieve studente Aly hoopte op een softbal sportbeurs om op de universiteit te raken, maar een knieblessure verwoest haar dromen. Ze beslist om deel te nemen aan een documentairewedstrijd in de hoop de hoofdprijs te winnen om haar studies te bekostigen. Omdat ze gelooft dat mensen met overgewicht, zoals haar moeder en haar broer, zich steeds verschuilen achter excuses over hoe de omgeving hen beoordeelt, besluit ze om voor de documentaire op een nabijgelegen school lessen te volgen als een persoon met obesitas. Aly hoopt hiermee te bewijzen dat een stralende persoonlijkheid haar fysieke verschijning zal overtreffen, maar ze wordt enkel geconfronteerd met spot en wordt vanaf dag één gepest. Stilaan begint ze in te zien dat ze verkeerd omging met het overgewicht van haar moeder en haar broer.

avatar van Noodless

Noodless

Ach, een typisch dramatisch Vijf tv-filmpje met een heel moralistische boodschap. 5/10

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ik vond de boodschap leuk verzonnen, toch niet zo'n slechte film naar mijn mening. Ze acteerden erg goed maar het einde was een beetje raar...

avatar van Stijn89

Stijn89

Mooi verhaal..maar vond het einde ook maar raar.