• 9.218.668 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Nick Everhart

Met onder meer: Dale Midkiff, Ami Dolenz en Cliff De Young

Plot 2012 Doomsday

"An Ancient Prophecy Foretold. A Scientific Discovery Revealed."

Op 21 december 2012 beginnen vier mensen (vreemden van elkaar), gedreven door geloof, aan een reis naar een oude tempel in het hart van Mexico. Voor de Maya indianen is deze dag de laatste vastgelegde dag. Voor NASA wetenschappers is het een rampzalige verschuiving. Voor de rest van ons is het Doomsday.

avatar van Thorak

Thorak

Courtes schreef:

ik kan gewoon niet snappen dat mensen deze film 5 sterren geven..

DjFrankie schreef:

Zijn die niet in de war met 2012, dat denk ik eerder.

Ook die film is geen 5* waard!

Deze film hoort met recht in de flop top 3 thuis! Afgezien van het belachelijke verhaal zijn de beelden gewoon te slecht voor woorden.

Zelfs een regenbui ziet er niet realistisch uit in deze film! Als je dat al niet kunt simuleren moet je echt een andere hobby gaan zoeken dan films maken.

Een 0,5* omdat het niet lager kan

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Slecht geacteerd, slecht verhaal. Kan er niet meer van maken. Niet de slechtste ooit, maar wel een duidelijk flop-geval.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

This isn't the end. It's just the beginning.

Al een tijdje nieuwsgierig naar dit werkje. Soms is het ook gewoon leuk om iets slechts te zien, zo ook hier bij 2012 Doomsday. Het enige wat eigenlijk goed is, is dat het ''uit-kijk-baar'' is. Het bevat helaas niet de humor die ik zocht, zoals je bv. bij Wood's films hebt. Ik had af en toe wel een glimlach als de zoveelste storm in beeld kwam zonder ook maar enige haar of blad dat bewoog, erg gemakkelijk gemaakt, mensen zijn dom, maar niet zo dom. Cast vond ik niet eens zo heel erg, het komt met name gewoon door het ontiegelijke lelijke script, waarschijnlijk is ook geen een shot over gedaan, teruggekeken of iets. Verhaal is wellicht belachelijk, maar eerder gezegd, wilde ik het op zich wel uit kijken. Geen straf, en wel grappig om een keertje te doen.

Mooie 0,5 ster

avatar van clockwork72

clockwork72

Is dit een goede film?

avatar van JSPR_G

JSPR_G

clockwork72 schreef:

Is dit een goede film?

Een pareltje. Absolute top! Heeft z'n bijna volledige ster verdiend!

avatar van clockwork72

clockwork72

Op youtube bekeken en na 20 minuten uitgezet. Wat een belachelijk slechte film zeg, slaat helemaal nergens op.

avatar van JasonBourne

JasonBourne

Probeer Allmighty Thor ook eens als je de evenknie van allerslechtste film wilt zien. Doomsday kan daarbij vergeleken nog een pareltje

avatar van Lefgozer

Lefgozer

Het leek wel een wedstrijd tussen wie de slechtste acteur/actrice was in deze film, en iedereen wou de hoofdprijs winnen. Voor mij kwam dat grietje met het paarse shirtje als winnares uit de wedstrijd.

Maar film is wel leuk om te kijken natuurlijk, al is het alleen maar om te zien hoe slecht deze film is.

yKriistian

Dit is echt de slechtste film die ik ooit gezien heb.. Alles wat serieus moet wezen in deze film, is het niet geworden. Er valt 3 uur lang sneeuw, maar geen sneeuwvlok die ook maar op de grond blijft liggen.

Ik weet niet of deze film voor de gein is gemaakt, maar dit slaat echt alles.

Gewoon oninteressant, onwerkelijk, en nog veel meer van dat soort gedoe.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien. Waardeloos zeg.

avatar van koksan

koksan

niet zo slechte film hoor!!!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

koksan schreef:

niet zo slechte film hoor!!!

Kunnen Users die aan nummer 1 en 2 in de flop top 100 5 sterren geven niet geband worden?

Zoals deze:

koksan zulke users verzieken de site met hun stemmen

Wat een onzin om daar 5 sterren te geven, en 0,5 aan Shawshank Redemption.

Sowieso 2 1/2 jaar niet gestemd deze " user" .

avatar van Clearm

Clearm

DjFrankie schreef:

Zoals deze:

koksan zulke users verzieken de site met hun stemmen

Wat een onzin om daar 5 sterren te geven, en 0,5 aan Shawshank Redemption.

Sowieso 2 1/2 jaar niet gestemd deze " user" .

Mee eens, deze trollen verzieken de scores.

avatar van wittie5

wittie5

Echt om te huilen deze film, kon hem echt niet uitkijken terwijl ik geen kritische kijker ben. Ik geef vaak 4 of 5 sterren aan een film maar deze is een 0 waard!

waren er maar meer films als deze

- diepgang

- briliant plot

- geweldige acteerprestaties

- spannend tot op de laatste sec

enige nadeel, gaat de wereld echt ten onder in 2012???

avatar van ikpraatniet

- diepgang

- briliant plot

- geweldige acteerprestaties

- spannend tot op de laatste sec

enige nadeel, gaat de wereld echt ten onder in 2012???

Ik weet niet naar wat jij had gekeken, maar deze film was gewoon te waardeloos voor woorden.

Ik denk dat je die andere 2012 film bedoeld er zijn er namelijk 2 van...

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Die film is natuurlijk niet goed. Je vraagt je bvb af hoe het nu urenlang kan sneeuwen zonder dat het landschap wit wordt. En het plot is alles behalve briljant. Maar er bestaan nog slechter hoor: bvb "Female Vampire", "Manos, Hands of Fate" en "Beast with Yucca Flats" om er maar enkele te noemen.

Als je deze zou gezien hebben zou je dat moeten toegeven. In een milde bui geef ik hem een halve ster meer dan hij eigenlijk verdient, maar dan alleen omdat er nog veel grotere rotzooi bestaat.

avatar van MIME2000%

MIME2000%

Een pracht van een film

Het kijk niet lekker weg

en een oninteressant verhaal

en goed georganiseerd cast die niet kunnen acteren

en goed chauffeur die op een recht weg rijdt en toch stuurt als een malloot

Het heeft gewoon alles

Een wonderbaarlijk slecht film

avatar van Wouter

Schizofreen?

Jimske

Hallelujah! En dat vertelt ook meteen de lading van de film. Godgeklaagd slecht!

Waar zal ik beginnen? Slecht acteerwerk, al kan ik het niet acteren noemen. Meneer de fotograaf die constant "oke" zegt en met alles akkoord gaat zelfs in de meest achterlijke situaties. Daarbovenop een ontzettend slechte sterfscene in de auto, waarbij het meisje ook verschrikkelijk slecht en lachwekkend laat overkomen dat ze het erg vindt. De christelijke moeder die opeens verdwijnt omdat ze uitverkoren is (en later blijkt dat ze dus voor niets ten hemel ging )

Slecht verhaal in de zin van: laten we allemaal naar de tempel gaan om daar de ramp te voorkomen, en de kijker niets te geven waar ze op wachten.

Slechte special effects: hagelbollen die nep lijken en niet blijven liggen bv.

lelijk camerawerk: ik werd duizelig van al dat geschud en die lelijke kleuren en beelden.

Wat voor mij het slechtste was zijn de conversaties waar ik me echt aan irriteerde. Inhoud nul de bollen. Een van de allerslechtste films ooit gemaakt.

@Jimske

Overdrijven is ook een vak mijn vriend, maar in de meeste gevallen heb je wel een punt

yKriistian schreef:

@Jimske

Het was dan ook overdreven slecht he

Jimske

Weet ge wat eigelijk nog het ergste is? Dat dit gedrocht anno 2008 gemaakt werd met alle technologie die er is, begin er dan toch aub niet aan en bespaar u zulk drama!!!

Jimske schreef:

Het is tevens toch een goeie komedie om naar te kijken, of zie ik dat verkeerd ?

yKriistian schreef:

Nee sommige scenes zijn zo slecht dat ge spontaan een lachaanval krijgt.

avatar van nclo

nclo

Ik durf het niet aan, maar de trailer is tenminste gevaarlijk slecht dat ik spontaan zin krijg om een 0,5 ster te geven. Laat ik die vernedering maar besparen want volgens mij heeft de film geen gebrek aan stemmers.

avatar van Justinvdk

Justinvdk

Bespaar vooral jezelf de moeite.

avatar van steefke

steefke

wat voor een waardeloze film is mij dat zeg ! het bekijken niet waard.

heb me mega zitten vervelen

geen aanrader !

avatar van Curriculum

Curriculum

Een abominatie.

avatar van JayJay071

JayJay071

Curriculum schreef:

Een abominatie.

Ik vind dit een waardeloze film. Het idee lijkt aardig, maar de uitvoering was allerminst goed te noemen. Vervelend genoeg is het te langdradig, waardoor je na een half uur geen zin meer hebt om verder te kijken. Ik geef deze film een halve ster!