• 9.218.803 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Jonathan Segal

Met onder meer: Fred Savage, Amy Adams en Steven Pasquale

Plot The Last Run

"When a young accountant is devastated after discovering his inspiringly beautiful girlfriend is cheating on him..."

Steven heeft het helemaal voor elkaar. Hij is accountant en heeft de mooiste vrouw van de planeet. Chloe is de droom van iedere man, een model geschapen door god zelf, zou je zeggen. Steven voelt zich de koning met haar, totdat hij merkt dat ze vreemd gaat. Hij stort zich in het wildste uitgaansleven om haar te vergeten. Hij koopt het juiste horloge, de juiste kleren en huurt een onbetaalbare auto om indruk te maken op de mooiste vrouwen.

avatar van lizzy123

lizzy123

dit is echt een super leuke film !!!

avatar van tjp1994

tjp1994

Ik vond dit ook wel leuk. maar ik ontkom er niet aan om Mr Wonder Years voor me te zien. Dat zal hij zijn hele leven wel houden.

avatar van Mezelf

Mezelf

Ik vond het echt geen leuke film

actie was 5 dvd's voor 5 euro dus hij kostte maar 1 euro

die prijs heeft die wel waargemaakt want ik heb de film wel gewoon uitgekeken

avatar van Renzzie

Renzzie

De film is wel ok. Niet super, niet slecht.

Heerlijk voor een middag waarop je niks te doen hebt.

Gewoon makkelijk wegkijken.

avatar van Mescaline

Mescaline

Best een leuke wegkijk film voor tussendoor!

Kocht deze bij de 5 voor 5 en had er niet veel van verwacht.. maar het bleek een grote meevaller tezijn!

Niet zoals American Pie.. stuk serieuzer..

3 sterretjes

avatar van wwelover

wwelover

Het is dat ik er maar 1 euro voor heb betaald, anders had ik mijn geld wel terug gevraagd. Maar wat een dramatische film. Ik hoopte op wat flauw vermaak a lá American Pie, maar het eindigde in een film die probeert grappig te zijn, en ook serieus wilt overkomen. Wat totaal niet lukt. Het verhaal is te dom voor woorden, en is daarnaast ook nog eens op een vrij amateuristische wijze gefilmd.

De cast is afwisselend, gek dat Amy Adams erin zit, die de afgelopen 3 jaar tot tweemaal toe voor een Oscar is genomineerd. Zij doet het dan ook het best. Fred Savage acteert gewoon heel erg slecht. Is nu blijkbaar regisseur geworden, ook zonder succes (zie Daddy Day Camp). Steven Pasquale doet het daarentegen weer een stuk beter. De rest van de cast is matig tot dramatisch.

1.5* omdat ik af en toe nog kon glimlachen en er aantal toch wel mooie dames in zaten.

avatar van Clearm

Clearm

Ongelooflijke baggerfilm.

avatar van WTULTC

WTULTC

Sex, sex en nog eens sex... Beetje te goedkoop allemaal.. lol.. Leuk voor een keertje, maar American Pie is toch wel iets beter qua verhaal..