• 9.218.737 stemmen

4: Rise of the Silver Surfer (2007)

Actie / Sciencefiction | 92 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Alternatieve titels: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer / Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Tim Story

Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans

Gesproken taal: Engels, Japans, Arabisch en Mandarijn

Releasedatum: 26 juli 2007

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • meJane Bekijk via meJane

Plot 4: Rise of the Silver Surfer

"Discover the secret of the Surfer."

De Silver Surfer komt de aarde bezoeken, wat betekent dat aarde een ramp tegemoet kan zien. Terwijl deze Silver Surfer over de wereld rondraast en overal waar hij komt chaos en vernietiging achterlaat, komt het Fantastic Four team in actie om hem tegen te houden en tevens de terugkeer van hun aartsvijand Dr. Doom tegen te gaan.

Reed Richards / Mr. Fantastic

Sue Richards / Invisible Woman

Johnny Storm / Human Torch

Ben Grimm / The Thing

Victor von Doom / Doctor Doom

Norrin Radd / Silver Surfer

Alicia Masters

General Hager

Norrin Radd / Silver Surfer (stemrol)

Frankie Raye

avatar van Koerok

Koerok

Ik heb me er uitstekend mee vermaakt. Niet geweldig, niet beter dan X-Men, maar wel degelijk leuk voor een avondje. Je moet er natuurlijk wel in mee kunnen gaan...

Een 3.5.

avatar van Lilyroos

Lilyroos

Ik vond het eerste deel echt slecht. Trailors van films zien er naar mijn gevoel altijd meer spectaculair uit dan de film zelf.

Ik hoef het tweede deel niet zien.

avatar van mcREN

mcREN

leuk net de strip, hetgeen de silversurfer doet en waarom, goed in elkaar gezet, mooi special effects, gewoon een toffe film

deze film een 3

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

Ik vond het 1e deel nog redelijk. maar dit deel is echt slecht.. De film is erg kort en kabbelt maar voort...De aktie is ook slapjes.. Absoluut geen aanrader en aub geen vervolg meer maken!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Een film die zijn voorganger op alle fronten overtreft. Mooiere special effects, meer actie en meer chemistry tussen de vier. De dialogen en plotwendingen blijven Jessica Alba gaat dood en komt dan wonderbaarlijk genoeg weer tot leven . Voor de rest erg weinig mis mee! 3,5*

avatar van chicow

chicow

Leuke vermakelijke film. Mooie special effects! Zeker een aanrader voor deze genre.

avatar van selfhealing

selfhealing

Beter dan het voorgaande deel, inhoudelijk niet super en vaak zelfs clichématig. Ik heb alleen mooie meiden gezien in die film, lekker realistisch. Special effects waren boven verwachting.

3sterren.

avatar van nightbreed

nightbreed

Ben benieuwd tot hoever ze dit nogal matige concept gaan uitmelken.

Zal me niets verbazen als er over 3 jaar deel 5 in de bios draait.

Jammer dat elke film die ook maar een beetje succesvol is een serie vervolgen krijgt.

avatar van XaTu

XaTu

Zonder grote verwachtigingen gaan kijken, aangezien het eerste deel matig was. Na een langzaam begin heeft deze film mij totaal verrast. Niet alleen actie, maar ook diepgang in het verhaal. Ook de special effects waren van een hoog niveau.

Deze film is een echte aanrader voor mensen die de eerste film goed vonden, maar ook voor iedereen die de eerste film niet zo bijzonder vond.

avatar van Blood Duster

Blood Duster

Matige film, net zoals het eerste deel.

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

Op sommige vlakken een tegenvaller en op sommige vlakken weer erg goed.

Sommige special effects zijn echt erg belabberd ( iets waar ik me in ieder geval erg aan kan storen ) om vervolgens een aantal scenes later weer van een prachtige kwaliteit te zijn.

De regisseur had hier wat mij betreft wel wat consistenter mee mogen zijn.

Ook het verhaal laat her en der echt wat enorme gaten vallen.

Alhoewel het verhaal van de Silver surfer vroeger toch echt een van mijn favorieten was en hij goed uit de verf komt, kan ik er niet mer van maken als 2,5 *.

avatar van Musicer

Musicer

1 film is voor mij genoeg, al ben ik wel 'n beetje nieuwsgierig wat ze met Doom gaan aanvangen in deze.

Eens huren over een half jaartje...

avatar van Replicant

Replicant

Ik vond het een zeer teleurstellende film.

Alles wat ik in de bioscoop trailer had gezien, waren ook wel de enige licht puntjes in deze matige''b'' film.

Vooral met de fantastische films Spiderman 3 en Transformers valt Silver Surfer in het niets.

Ik snap ook niet geheel waarom ze deze film nu hebben uitgebracht, met al het grafische geweld van Spiderman en Transformers.

avatar van james_cameron

Heel wat beter dan het eerste deel, al was daar natuurlijk niet veel voor nodig en betekent dit niet automatisch dat dit deel twee wel een goede film is. Maar toch; onderhoudend, leuk verhaal, de akteurs zijn goed op elkaar ingespeeld en de special effects zijn indrukwekkend. Op deze manier kan het met deze serie nog wel iets worden.

avatar van arne66

arne66

Oh mijn god! Wat een slechte film zeg...

CGI was slecht vergelijken met andere films tegenwoordig.

Het verhaal was echt überslecht. De dialogen waren van een heel laag niveau... En het acteerwerk was nog wel het slechtste wat ik ooit heb gezien!

Het enigste positieve was Jessica Alba (en dan niet haar acteerwerk, maar haar uiterlijk)

1 ster...

en

Waar heb je het in godsnaam over?!

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Vond hem erg tegenvallen. Jessica Alba viel een beetje tegen. Moet haar haar snel weer donker verfen.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

is ie al uit , want bij ons in de cinemas speelt hij nog niet , en er staat ook nergens iets over bij binnekort.

ik wil dze wel graag zien

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Het is maar een idee, maar kijk eens bovenaan deze pagina onder de plotomschrijving...

avatar van moviemeterman

moviemeterman

tsja...

avatar van rulybatters

rulybatters

Deze film op zich was niet slecht, maar in vergelijking met de eerste F4, is deze wel minder. Het verhaal is oké, maar de cgi iets minder. Kan erdoor

2,5 sterren

avatar van iGeO

iGeO

Deze film was niet zo zeer beter of slechter dan de eerste, hij was gewoon goed te kijken.

De CGI was inderdaad hier en daar (vooral bij Mr. Fantastic in de disco) nogal wat middelmatig.

De Silver Surfer daarentegen was wel goed weergegeven.

Dus, al met al een leuke avondvulling (voor liefhebbers van het genre).

3***

avatar van dennislaport

dennislaport

ik vond zelf deze deel wat beter als deel 1.

leuke film om te kijken thuis op een vrijdag of zaterdag

avatar van Jic

Jic

erg jammer vond het niet spectaculair en een stuk slechter als deel 1 het is leuk gemaakt als je er 1maal naar kijkt wil je hem ook wel afzien maar deze film zal zeker niet in mijn geheuge blijven..

voor de moeite en de specials 2* ik twijfelde nog om hem een 1,5* te geven.

avatar van metaledje

metaledje

gaaf man zag net pas het tv spotje.. wist niet eens dat er uberhaupt een vervolg zou komen.. was wel te verwachten deze gaan we zeker bekijken

avatar van The Oceanic Six

Mooi, eindelijk weer eens een 0,5 ster uitdelen.

Grafisch zag de film er goed uit, maar verder was zo alles ongeveer wel slecht. Acteerwerk, verhaal...ik heb me dodelijk verveeld.

Ik vind superhelden films als Batman, Hulk of Spiderman altijd erg vermakelijk, maar de Fantastic Four zijn zoooo nep.

Deel 1 vond ik al weinig verheffends, maar die was ieder geval nog wel een stuk origineler en beter van verhaal.

Nee, dieptrieste klotefilm was dit.

avatar van patrick17

patrick17

Ik moet zeggen dat ik deel 1 niet heb gezien maar ''gewoon'' aan deel 2 ben begonnen. Ik vind het wel een redelijke film.Geen verassingen ofzo in de film.Ik heb me wel kunnen vermaken al is het natuurlijk geen topfilm.Jessica Alba speelde voor mijn doen wel minder maar ze zier er wel goed eruit.

3 *

avatar van IcU

IcU

Net bekeken en het zag er allemaal leuk uit. Ik moet toe geven dat ik van wegen een beetje over vermoeidheid niet altijd mijn ogen open heb kunnen houden, maar dat is niet erg bij deze film. Ik heb me wel vermaakt, en het zag er allemaal goed uit. 3*

avatar van MDOE

MDOE

deel 2 viel zwaar tegen zo een paar dingen die ik slecht vond:

- Slecht plot

- Silver surfer slecht uitgewerkt

- Jessica Alba, te veel make-up.

- en Leed Richards slecht acteerwerk

rate een 1.0

avatar van zjandannybob

zjandannybob

vond deze ook niet slecht...

avatar van volvo940

volvo940

leuke film met mooie special effects.

Vond de film zeker de moeite waard