• 9.218.803 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Ierland

Geregisseerd door: Charles Sturridge

Met onder meer: Peter Dinklage, Peter O'Toole en Edward Fox

Plot Lassie

Joe Carraclough woont met zijn ouders en zijn hond Lassie in een klein stadje in Yorkshire. Lassie en Joe zijn onafscheidelijk. Op een dag moet Joe's vader de hond verkopen, maar Lassie keert toch terug naar de Carracloughs. Daarom neemt haar nieuwe baasje haar mee naar Schotland. Maar zelfs daar loopt zij weg.

avatar van prometida

prometida

hahahaha donnie darko

avatar van kramersietse

kramersietse

Lassie was vroeger toch? Toen had je maar drie zenders ofzo, en EO had het nodige te vertellen in die tijd. Mensen gingen nog naar de kerk enzo. Toen keek iedereen nog naar de Fabeltjeskrant en waren Ted de Braak, Mies Bouwman, Sonja Barend, Jos Brink, etc.

Wat ik wil zeggen is dat Lassie wel heel gedateerd is zeg. Hallo is 2010 ondertussen! Woef, woef!! Binnenkort zeker ook weer Skippy in de bios en "Kijk, daar heb je Flipper, Flipper, hij is geweldig wat een dolfijn om gek op te zijn" of iets dergelijks.

avatar van Bokito

Bokito

heb een klein stukje gezien en het zag er erg mooi uit. Absoluut niet jaren 60 - 70 televisie maar een mooi geproduceerde film.

Er worden zoveel films herfilmd of kinderfilms gemaakt die vaak zeer het bekijken waard was....zou deze lassie toch nog wel eens in z'n geheel willen bekijken.

avatar van peter74

peter74

ik heb eigenlijk nooit iets gehad met Lassie, en er volgens mij vantevoren ook nog nooit geen gezien. Maar deze was me reuze meegevallen. Best een aardige film.

avatar van pooper

pooper

ziet er mooi modern uit

avatar van skipy05

skipy05

Mooie film voor een keer te zien. Verhaal is goed. De hond deed het goed. Nooit echt de serie gezien maar de film vond ik best wel goed.

avatar van tal1b

tal1b

leuke lassie film, mooie beelden

avatar van Darbie

Darbie

Hills of Home (1948) is eigenlijk de enige nog een beetje te genieten 'Lassie-film' .

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Keken o.a.vroeger in de jaren 70 altijd naar de klassieke tv serie Lassie op de duitse tv. Het was een mooie serie. Deze Lassie verfilming is zeker de moeite waard en heb ervan genoten.

avatar van teigertje

teigertje

Mooie Lassie verfilming, een van de betere.

Boven verwachting mooi en aandoenlijk, een echte familie film.

Voor jong en oud, goed gelukte verfilming.

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima film met een goed verhaal.