• 9.218.769 stemmen

Nora-neko Rokku: Sekkusu Hanta (1970)

Misdaad | 85 minuten

Genre: Misdaad

Alternatieve titels: Stray Cat Rock: Sex Hunter / 野良猫ロック セックスハンター

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Yasuharu Hasebe

Met onder meer: Meiko Kaji, Tatsuya Fuji en Rikiya Yasuoka

Gesproken taal: Japans

Plot Nora-neko Rokku: Sekkusu Hanta

'The Baron' en zijn bende beginnen een raciale oorlog in hun gebied, nadat één van hun vriendinnetjes er vandoor is gegaan met een halfbloed Japanner. Het is aan Mako en haar bende om hen tegen te houden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van ipman-99

ipman-99

"Stray Cat Rock: Sex Hunter." ... " !!!

Fantastische Aziatische Exploitation !!! Exploitation met Meiko Kaji !

Meiko Kaji is echt één van mijn favorieten actrices ! Wat een charisma en donkere uitstraling !

Opnieuw zeer coole muziek en geschifte zaken !

Wat een charisma met haar hoed !!! Typische jaren '70 exploitation !!!

Genieten, genieten en nog eens genieten !!!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Één van de betere Stray Cat Rock delen van Hasebe, met Meiko Kaji misschien wel op haar coolst! Ze rockt die zwarte hoed in ieder geval als geen ander! En dan staat er tegenover haar nog Fuji... wat een exploitation krachtpatserij Bovendien een erg beladen 'Roman Porno' flick, iets waar Hasebe zeker niet voor terugdeinste. Typische Nikkatsu met ditmaal met een sterke nadruk op ras en zuivering van de stad. Geen halfbloedjes dus. Ondertussen krijg je weer de über vermakelijke mix van over de top actie, nachtclubscenes, muzikale intermezzo's en vrije filmmakerij waar ze tegenwoordig (onder de mantel van een studio) jaloers op zullen zijn. Deze films (en daarmee reken ik ook de periode voor en na deze Stray Cat Rock, die eigenlijk vooral verbindend zijn tussen de jaren 60 en 70) bewijzen keer op keer op eenzame hoogte te staan. Onmiskenbaar cool.