• 9.218.803 stemmen

Geregisseerd door: Ram Gopal Varma

Met onder meer: Revathy, Rohini Hattangadi en Om Puri

Gesproken taal: Hindi

Plot Raat

Als de familie Sharma een nieuw huis betrekt, blijken er vreemde dingen gaande te zijn in het huis. Dochter Meena raakt bezeten door een oude wraakzuchtige geest en haar vriendje wordt bruut vermoord.

logo tmdbimage

avatar van Spider

Spider

De voorloper van Bhoot van dezelfde regisseur. Sommige scenes zijn letterlijk gekopieerd (zoals de bioscoop-scenes). Jammer dat deze film nergens echt eng wordt.

avatar van Jesse93

Jesse93

Mijn god, als die horror is dan is Ernst en Bobbie dat ook. Het was zo saai. Op geen enkel moment was er spanning. Om elke scheet werd er een spannend muziekje ingezet, maar dat hielp zelfs niet meer. Het slaat gewoon totaal nergens op. Het is zo amateuristisch. De kleuren veranderden steeds en het acteer werk was om te lachen. Als je dit onder een genre zou moeten brengen kun je het nog beter onder komedie zetten. Het meeste was namelijk gewoon hard om te lachen. De eerste anderhalf uur van de film is een soort inleiding. Dan gaat ze een beetje raar kijken en dan is het weer over. Het plot sloeg ook totaal nergens op. Ik hoop iig niet dat ze een remake gaan maken. Zonde van al die roepies. Als je je tijd niet wilt verdoen, dus gewoon niet kijken. De film is nergens aantrekkelijk en er zit geen enkele sfeer in.