• 9.218.822 stemmen

Scream at the Devil (2015)

Mystery / Thriller | 98 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: Joseph P. Stachura

Met onder meer: Shari Shattuck, Eric Etebari en Jane Park Smith

Plot Scream at the Devil

"Exorcism of the mind"

De schizofrene Mirium Jones vervreemdt van haar man door toedoen van zijn affaire met een jongere vrouw. Mirium moet er tussenuit en vertrekt naar het land van haar dromen om tot zichzelf te komen. Wanneer ze een eeuwenoude basilica bezoekt maakt ze een deal met de duivel en keert ze terug naar huis. Mirium en haar man verhuizen naar een afgelegen plek in de hoop opnieuw te kunnen beginnen. Eenmaal aangekomen begint Mirium al snel last te krijgen van visioenen en wanneer haar man plotseling verdwijnt, begint ze zich af te vragen of ze gek aan het worden is of dat de duivel zijn deel van de deal komt claimen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van tattoobob

tattoobob

De titel hint op weinig originaliteit.....ben benieuwd.

avatar van Daan258

Daan258

Ben stiekem wel een beetje nieuwsgierig.

We zullen zien.

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

oeh lijkt me wel goed benieuwd

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

Nou, ik heb hem gezien.....geen goede film, wel aardig, goedkope maar leuk gevonden special effects. Het eind lijkt ergens toe te leiden maar dat is niet zo, dus geen coole twist aan het eind

avatar van Mies1965

Mies1965

Enorm gave film. Heerlijke effecten. Flink griezelen! Een aanrader!

avatar van Phantasm

Phantasm

Wel aardig, maar niet echt geweldig, hoef deze in elk geval niet weer te zien.

avatar van Hetfield

Hetfield

Goedkoop, flinterdun verhaal en waardeloze effecten. Alsof je naar een film uit de 70'er jaren zit te kijken. Daarnaast overtuigen de hoofdrolspelers nergens door hun waardeloze acteerprestaties. Deze kun je prima overslaan!

avatar van stinissen

Hetfield schreef:

Met de opmerking dat bijna alle jaren '70 films beter waren.

avatar van vogeltje

vogeltje

Amai.. Geeuw.. Bijna in slaap gevallen met die film, echt zo slecht... Overslaan allemaal...