• 9.218.759 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Michael Traeger

Met onder meer: Jeff Bridges, Tim Blake Nelson en Joe Pantoliano

Plot The Moguls

In dit verhaal is Andy Sargentee een man in een midlife-crisis, die het plan opvat om het leven weer wat spannender te maken, door met alle dorpsbewoners samen een pornofilm te maken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Perfecte rol voor Bridges .

avatar van EmDee

EmDee

Voor de rest ook goede cast.

Volgens IMDB:

Joe Pantoliano .... Some Idiot

avatar van AHWA

AHWA

Ik zie Lauren Graham en Jeanne Tripplehorn er ook bij staan. Dat kan leuk worden

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

ik ben wel benieuwd naar de film, naar Alex D. Linz, die speelt ook een rol hierin, komt ie hier ook op DVD uit?

avatar van Hankieh

Hankieh

Hehe grappige film dit

3.5

avatar van ( J )

( J )

Leuke film met een goede sfeer...Bridges speelt ook zeker weer goed.

avatar van Jerry1981

Jerry1981

Zoek deze al een tijdje, niet te krijgen in NL lijkt het

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke verfrissende comedy met een rol van Jeff Bridges die vergelijkbaar is met zijn rol in Big Lebowski, daarmee bedoel ik dan vooral de droge manier van acteren mee

Het einde vond ik wat minder, het was een beetje een standaard einde terwijl de rest van de film alles behalve standaard was.

Kortom: Leuke film met 2 erg leuke rollen van Jeff Bridges & Ted Danson, altijd leuk om Danson te zien!

Jammer van het einde en daarom net geen 4 sterren.

@Jerry1981: Heb hem zelf op Blu-Ray gekocht bij CD-WOW iets voor jou? staan alleen geen Nederlandse ondertiteling bij.

avatar van BBarbie

BBarbie

Heel leuke film met voldoende hilarische momenten om de aandacht vast te houden.

Jeff Bridges, Glenne Headly (bijrolletje) en vooral Joe Pantoliano zijn erg goed in deze klucht met aardige wendingen.

Goed voor anderhalf uur plezier.

avatar van Mescaline

Mescaline

Opnieuw bekeken en eigenlijk blijft mijn mening het zelfde.

Erg relaxed filmpje en de rol van Bridges doet niks onder aan zijn rol in The Big Lebowski.

Alleen nogmaals het einde is te makkelijk. De film is een hele fijne zit en de film vliegt voorbij, en ook de voice over van Bridges geeft hier een meerwaarde aan. Maar het einde zorgt er nog steeds voor dat ik geen 4 sterren geef.