Genre: Actie / Drama
Met onder meer: Christian Slater, Gil Bellows en Michael Clarke Duncan
Gesproken taal: Engels en Portugees
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Pursued
Een stafmedewerker in een high-tech bedrijf moet zijn carrière en zijn familie beschermen tegen de praktijken van een meedogenloze, moordende headhunter. Hij gaat namelijk niet op diens aanbod in en de headhunter gaat niet akkoord met een afwijzing.
Vincent Palmer
Petra Ghirov
Brian Gibbs
Nurse

Tjako
Wereldrol voor Crhistian Slater. Die beste tot nu toe. Goed senario en onderhoudend

janusjanus
Verrassende film, werd in het midden wat langdradig, maar zeker de moeite waard, goeie rol van Slater...

Sillygirl
Spannend en de moeite waard om te kijken.
Christian Slater is echt geknipt voor de rol in deze film.

Thomas
mensen? hebben we het wel over de zelfde film?
Wat een onwijze zaad film was dit!!!! Heb hem na veel irritatie maar op de helft uitgezet ....
Acteer presaties zaten inderdaad op oscar niveau ...

friedrich
Verhaal is hier en daar toch echt te overdreven. De 'aanslag' met het paard was gewoon zwak. Ook het acteerwerk is soms niet zo sterk, wat afbreuk doet aan geloofwaardigheid film.

Smith
Vond het een aardige film om naar te kijken, niet meer dan dat. Heb alleen het idee, dat er wat meer met de film gedaan had kunnen worden. Sommige scenes zijn wel heel makkelijk door de goedkeuring heen gekomen.... Geef de film 2 en halve ster

frankstruijk
Vond dit ook zeker geen toppertje, met moeite krijgt ie van mij toch nog 2,5* omdat ie me ook niet echt verveeld heeft!

jaspertje3
Wat een afschuwelijke poster !!! Mijn dvd hoesje is wel 10x beter

jaspertje3
Maar okee, gisternacht bekeken totdat na een uur opeens een leesfout in de dvd zat en meteen stopte met afspelen, terwijl er maar een minimaal krasje achterop de dvd staat
Ik had meer actie verwacht in de film, maar opzich is de film goed uitgewerkt. Slater speelt de iritante achtervolger waar je serieus gek van wordt. Opzich wel goed gedaan, alleen zijn herkenbare stem kon mij af en toe vervelen.
Ik weet dus nog niet hoe 't afloopt, toch maar even terug naar de winkel

Icer
Niet slecht, maar na 10 minuten kijken kun je de film al invullen en weet je hoe het waarschijnlijk gaat aflopen.
Het einde van de film is daar ook een bevestiging van.
Zo'n film waarbij jezelf de enige lijkt te zjn die alles begrijpt, alle anderen volgen de "foute" dude en vinden je niet langer geloofwaardig. Je vrouw vindt je een zeikerd en je kinderen willen een andere papa. En dat, terwijl je toch alleen maar goede bedoelingen hebt.
Je kent het wel...
Voorspelbaar maar wel vermakelijk op een regenachtige zondagmiddag.

- 12035 stemmen
Erg spannende film en sterk acteerwerk van slater.
Geen bijzondere special effects aanwezig.
3,5 ster

V
Voorspelbaar en weinig spanning, maar prima te genieten door een lekker over de top acterende Slater. Prima rol! 2,5*

Killerkip
Wat een verschrikkelijk irritante rol speelt Slater, je zóu m echt wat aandoen! Maar dat maakt de film dan ook meteen een bovengemiddelde film.

Crook
Echt een enorm slechte film.. Schande dat Slater hier aan mee werkt. Slecht geacteerd, niets onderbouwd, mongolenscript, extreem mislukte rip off van Enemy of the state (mongol vind camera's all over zn huis, gezin is in gevaar, schakelt een of andere ouwe lul in die er alles van weet om m te helpen), domme personages, slecht einde, en zo kan ik nog wel even doorgaan. DIKKE VETTE KUT B-FILM

Brakkeharrie
Echt een enorm slechte film.. Schande dat Slater hier aan mee werkt. Slecht geacteerd, niets onderbouwd, mongolenscript, extreem mislukte rip off van Enemy of the state (mongol vind camera's all over zn huis, gezin is in gevaar, schakelt een of andere ouwe lul in die er alles van weet om m te helpen), domme personages, slecht einde, en zo kan ik nog wel even doorgaan. KUTFILM
Ja het was inderdaad geen perfecte rol van christian slater, maar hij is zoiezo een beetje een lullo.
De hoofdpersonage is verder nogal een emotieloze zombie maar verder is het een topfilm!

frans123
Een film die begint op 5 sterren, maar als snel zakt naar 3, vervolgens 2 en 1 ster..Goede rol van Slater, mateloos irritant kind ""DADDY, DADDY!!!!!""" ...MR PALMER< MR PALMER!!!"" en een vrouw die zijn domme dochter zou kunnen zijn. De film verzandt weg in ongeloofwaardigheid en stomme onzin.

Goede beoordeelde komedie 'The Peanut Butter Falcon' is nu te streamen op Prime Video

Nederlandse thriller 'iHostage' wordt veel gestreamd op Netflix, maar niet erg goed beoordeeld

Netflix-film 'The Two Popes' over overleden Paus Franciscus is nu relevanter dan ooit: 'Meesterwerk'

Historische documentaireserie 'Voices of Liberation' is nog maar kort te zien op Netflix

Unconditional
Drama, 2012