• 9.218.803 stemmen

L'Odore del Sangue (2004)

Alternatieve titels: The Smell of Blood / The Scent of Blood

Oorsprong: Italië / Frankrijk

Geregisseerd door: Mario Martone

Met onder meer: Fanny Ardant, Michele Placido en Giovanna Giuliani

Gesproken taal: Frans en Italiaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot L'Odore del Sangue

Carlo en Silvia zijn al vele jaren getrouwd. Carlo vindt echter dat zijn vrouw Silvia er een minnaar op na moet houden om zo een nieuwe impuls te geven aan hun huwelijk.

logo tmdbimage

avatar van Fransman

Fransman

Vervelende film over een echtpaar met een huwelijkscrisis. Daar houden Italianen geloof ik wel van. Nou, ik niet. De man loopt voortdurend te schreeuwen. Ook tegen zijn maitresse. Zijn vrouw heeft hem uit huis gezet en is weer in de steek gelaten door haar minnaar. Dus van de beschrijving hier klopt ook niet veel. Maar dat zal niemand veel kunnen schelen.