• 9.218.803 stemmen

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: David A. Prior

Met onder meer: Linda McGill, Ted Prior en John Eastman

Plot Sledgehammer

"Flesh tears - Bones shatter - The nightmare has begun"

Een jongen vermoordt zijn moeder en haar liefje met een hamer. Tien jaar later vinden er,in dezelfde stad een reeks moorden plaats die verdacht veel lijken op de moorden tien jaar eerder.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Origineel of niet, ik blijf toch altijd benieuwd naar dit soort dingen, om achteraf wel teleurgesteld te worden.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Daar ben je niet de enige in, hier is er nog iemand die dat ook heeft.

avatar van voomzap

voomzap

avatar van superhenkie

superhenkie

Belachelijke film die niet de moeite waard is. Een bovennatuurlijke kiler heeft het op een groep mensen voorzien die net een huis betrokken hebben. Sommige films zijn zo slecht dat ze weer grappig zijn maar deze film is gewoon slecht. De enige scene die wat mij betreft de moeite waard is is een 'transformatiescene' waar de killer van grote veranderd.

Wie deze film niet kijkt mist helemaal niets.

1 ster.

avatar van perceived

perceived

Super cheap gemaakt, maar als je er van uit gaat dat dit de allereerste slasher is die voor de direct-to-video markt is geschoten is dat niet zo wonderbaarlijk. Kleine voldoende.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik kan wel begrijpen dat veel mensen hier weinig aan vinden. De slow motion vooral bij de kills is een leuke gimmick al lijkt het bij momenten er toch op dat het is gedaan om aan een gewenste speelduur te komen. Leuk om eens te hebben gezien. De kills zijn niet enkel gedaan met de sloophamer dus er zit wel wat variatie in.