• 9.218.759 stemmen

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Jeff Burr

Met onder meer: Gary Daniels, Jeffrey Combs en Joe Unger

Plot Spoiler

Roger Mason zit gevangen in een futuristische gevangenis. Wanhopig blijft Roger proberen te ontsnappen, om zijn dochter terug te kunnen zien. Maar elke keer mislukt het en als straf wordt hij zelfs een keer ingevoren. Terwijl zijn dochter ouder wordt, blijft Roger dezelfde leeftijd houden en begint dan te twijfelen of hij zijn dochter ooit nog zal zien ...

avatar van eerdekes

eerdekes

Héél lang geleden eens een keertje gezien.
En toen vond ik hem vrijwel goed.
Het moment dat hij z'n dochtertje terugzag herinner ik me nog héél goed.
IK hou het voorlopig op 3*

avatar van sebas83

sebas83

ach ja emotioneel he

avatar van djelle

djelle

Gary Daniels betekent meestal vette actie, in dit geval wordt je verrast door het gebrek eraan en neigt het eerder naar een soort futuristisch getint thrillerdrama. De Britse actiester heeft ditmaal een iets serieuzere rol, waardoor zijn rampzalig acteertalent extra belicht wordt. De film is een aaneenschakeling van vreemde toestanden, emotioneel geblaat en een overdaad van flitsende beelden. Bizarre cinema, en weinig interessants. 1*

avatar van Lennert

Lennert

Hey, een Gary Daniels film zonder al teveel actie die me wel kon bekoren? Met een zeer beperkt budget, maar sterke regie heeft men alles bij elkaar toch een zeer behoorlijke low-budget science-fiction/thriller in elkaar gezet. De soundtrack is erg mooi, de special effects zijn met het lage budget zeer behoorlijk in elkaar gezet, het script is erg interessant en vreemd genoeg houdt Daniels zichzelf als acteur goed staande. Een briljant acteur is hij niet, maar op de een of andere manier lijkt hij goed in zijn rol te zitten en toont hij een behoorlijk scala aan emoties.

Een scene waarin de hoofdpersoon na 70 jaar weggeweest te zijn, zijn inmiddels oude, doodzieke en demente dochter weer tegenkomt, terwijl hij zelf niet veranderd is, klinkt vreemd. Op de een of andere manier pakte hij echter wel goed uit en dat is iets wat op zichzelf al een pluspunt verdient. Het feit dat de meeste actiescenes van zeer laag niveau zijn wil ik de regisseur dan ook graag vergeven.