• 9.218.803 stemmen

Oorsprong: Turkije

Geregisseerd door: Ali Özgentürk

Met onder meer: Ugur Yücel, Yekatherina Rednikova en Cem Davran

Plot Balalayka

De dood van hun vader brengt drie broers na lange tijd weer bij elkaar. Volgens hun vaders testament, moeten ze zijn lichaam van het Russiche Batum naar Istanbul brengen. De totaal verschillende karakters van de broers worden tijdens een reis in een bus vol met Russische vrouwen, meerdere keren op de proef gesteld. Ze krijgen te maken met nieuwe dromen, nieuwe liefdes en het wel en wee van Russische prostituees.

logo tmdbimage

avatar van Anatolia

Anatolia

Even een aanvulling:

Necati is de oudste zoon en lijkt het meest op zijn vader. Hij kijkt dan ook letterlijk en figuurlijk door zijn vaders bril.

Hasan is een zeeman die veel van de wereld heeft gezien.

Mehmet, de jongste, is opgegroeid in Duitsland met zijn moeder en heeft zijn vader niet gekend.

Ik was redelijk onder de indruk van deze film. Toch miste ik er iets aan. Waarschijnlijk betere acteerprestaties.

Ik geef het 3* (naar boven afgerond dankzij de Russische schoonheden: behalve Yekatherina speelde er nog eentje, een mooiere, van wie ik de naam maar niet kan vinden ).

avatar van chiquita

chiquita

Waar heb je deze film gezien? Tv?

avatar van Justice4All

Justice4All

Tegenwoordig kan je huren in "turkse" videotheken, of kopen. VCD bij ons in de buurt is € 10 en dvd's zijn vanaf € 25,=

avatar van chiquita

chiquita

Aha. Welke buurt? Waar kan ik Turkse videotheken vinden?

avatar van Justice4All

Justice4All

In mijn buurt ROTTERDAM

avatar van Anatolia

Anatolia

Ik heb het op Cinema Mediterranée gezien. In 2001 of 2002.

P.S. Justice, dan kan jij waarschijnlijk ook die naam waar ik in mijn eerste bericht naar op zoek was vinden

avatar van mos18

mos18

kemal sunal moest spelen in deze film maar zijn dood was een schrok voor Turijke dus ging niet meer door dan was misschien deze film meer gewaardedrd dan was miischiien er meer puliek