Genre: Komedie / Avontuur
Met onder meer: Seth Green, Matthew Lillard en Dax Shepard
Releasedatum: 12 mei 2005
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Without a Paddle
"The call of the wild, the thrill of adventure. The mistake of a lifetime."
Drie vrienden (Green, Lillard, Shepard) uit de grote stad, gaan met behulp van een kano, de Columbia-rivier af die door de bossen van Washington stroomt. Hun onlangs overleden vriend Billy, was geobsedeerd door het verhaal van het in 1971 neergestorte lijnvliegtuig met 200.000 dollar aan boord. In 1980 is 5.800 teruggevonden, het verhaal gaat dat de piloot de rest probeerde te ontvreemden, door met een groot deel van het geld uit het vliegtuig te springen, met waarschijnlijk de dood tot gevolg. De drie willen kijken of ze het geld kunnen vinden, maar ze komen er al spoedig achter dat hun kanotocht verkeerd afloopt........
Dan Mott
Butterfly
Flower
Denise

jeroenh4l
echt leuke film past mooi in het rijtje: road trip, euro trip enz

R9
is zeker leuk
maar dan vraag ik wie er nog meer leuke road movie's weet of van die school films
road trip, euro trip. zijn er enkele
wie wilt mij er een paar emailen. of sturen naar m'n inbox hier

queenie
is wel een grappige film. Gewoon lekker om te kijken met lueke humor erin. Burt speelt ook weer eens normaal. 3½*

De GeuS
Een behoorlijk standaad standaard tienercomedietje, waarbij ik een paar keer moest (glim)lachen; 2,5*

Shampoo
Wat een domme film zeg. De film deed mij denken aan 'Dude where is my car' en 'Harold & Kumar go white castle' alleen dan (nog) veel minder grappig.. Een dikke onvoldoende, 1,5 ster.

Naatj
-Guess Who
-Road Trip
-Eurotrip
ga zo maar door...
Echt een film om met grote groep te kijken!!!!
ik heb me heerlijk vermaakt...
voor mij 3,5 sterren

brigitte16
"I think th mountains are getting gay"
super vette film! alleen maar gelachen met mijn vriendinnen!

Martoi
Ach... er zaten wel lache stukjes in ja. Maar ik erger me helemaal scheel aan die kabouter die ook in Rat race zit. Echt ze zouden hem moeten schieten gewoon.

char
Ik heb om sommige scenes echt hardop gelachen, om de meeste met een glimlach, niet verkeerd dus.

Lotteke
Ik vind hem eigenlijk niet zo geweldig. Dacht dat het een spuper leuke film zou zijn, maar heb maar weinig echt gelachen. Flauwe humor. Green was duidelijk de beste.

fabbyke
Slechtste humor film voor mij ooit.
Heb misschien een keer is een glimlach gestrokken de rest was allemaal zo onorigineel en kinderachtig. Heb hem zelfs 5min voor hij echt gedaan was uitgezet ik kon het gewoon niet meer aanzien.

BlueSword
nou had er veel van verwacht maar kon er niet echt om lachen, en er was een vriend ook bij en die begon rond de laatste 15 min maar wat water en kussens op me te gooien.
vond het een beetje kinderachtig terwijl ik bij road trip wel in een deuk gelegen heb. (misschien kwam het ook door die sex grapjes, misschien meer mijn ding. )
nouja, de laatste 15 min waren dus de leukste min uit de film, af en toe een glimlach maar meer niet.

Die Romantic
De slechte komedies blijven maar komen...
Deze is net zo slecht als alle andere komedies van tegenwoordig.
Toch nog 1* voor het vrij goed acteren.

rens_1993
leuke komedie, alleen doordat die oude man er zo nep uitziet en doet wordt het voor kleinere kinderen al snel.

rensiboy
hij was erg leuk,
alleen dat bet die beer was een beetje kinderachtig en ook met die oude man.

rensiboy
inderdaad, wat kinderachtig. maar mijn broertje van 7 jaar vond hem weer niks.

Respekked
Ongelofelijk domme en flauwe road/buddy movie die werkelijk op geen moment leuk is. Drie vervelende typetjes bij elkaar die onderweg heel veel van elkaar leren en uiteindelijk een beter mens worden.. Gefeliciteerd.

Without a Paddle: Nature's Calling
2009

Goede beoordeelde komedie 'The Peanut Butter Falcon' is nu te streamen op Prime Video

Nederlandse thriller 'iHostage' wordt veel gestreamd op Netflix, maar niet erg goed beoordeeld

Netflix-film 'The Two Popes' over overleden Paus Franciscus is nu relevanter dan ooit: 'Meesterwerk'

Watership Down
Animatie / Avontuur, 1978