• 9.218.668 stemmen

Geregisseerd door: Steven Brill

Met onder meer: Seth Green, Matthew Lillard en Dax Shepard

Releasedatum: 12 mei 2005

Plot Without a Paddle

"The call of the wild, the thrill of adventure. The mistake of a lifetime."

Drie vrienden (Green, Lillard, Shepard) uit de grote stad, gaan met behulp van een kano, de Columbia-rivier af die door de bossen van Washington stroomt. Hun onlangs overleden vriend Billy, was geobsedeerd door het verhaal van het in 1971 neergestorte lijnvliegtuig met 200.000 dollar aan boord. In 1980 is 5.800 teruggevonden, het verhaal gaat dat de piloot de rest probeerde te ontvreemden, door met een groot deel van het geld uit het vliegtuig te springen, met waarschijnlijk de dood tot gevolg. De drie willen kijken of ze het geld kunnen vinden, maar ze komen er al spoedig achter dat hun kanotocht verkeerd afloopt........

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Don Gregorio

Don Gregorio

Vond het wel een leuke film om te zien nu met de kou en inderdaad zeker paar grappige momenten in de film waar je flink om kan lachen

avatar van queenie

queenie

erg leuke film. soms heb je van die onverwachte leuke films met niet zo'n bekende acteurs op Burt Reynolds na dan. Leuke humor 4 sterren

avatar van sydney

sydney

Een aardige poging om een leuke film te maken. Ik heb zelfs een paar keer moeten lachen. Maar... daar bleef het bij. Niet mijn genre, maar daar heb je in de sneak niets over te zeggen. 2,5*

avatar van padiawave

padiawave

had meer van verwacht.

aardige film om naar tekijken.

een paar leuke grappige momenten in,

verhaal op zicht ook aardig

2,5 *

avatar van Goodfella

Goodfella

Toch sterk, een Matrixspoof die rechtstreeks uit Scary Movie is gejat.

..om even het niveau van dit werkje (3+ gemiddeld!) te illusteren

avatar van brambest

brambest

Ik vind deze film echt geweldig. Heb em 4* gegeven, leuke humor en leuk verhaal!

avatar van parretje01

parretje01

Erg leuke film, heb meeste van de tijd me lach niet kunnen inhouden, vooral dat kleine ventje (seth green) vond ik af en toe meesterlijk!

Cijfer: 4

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Een leuke film: veel bizarre wendingen, humor en avontuur. Leuk om een keer te zien, niet vaker, roadmovies doen het bij mij meestal wel goed. Een 3,5

avatar van RonBuchten

RonBuchten

Best een leuke film. Een bijna niet te herkennen Burt Reynolds doet ook weer eens mee. Alweer een aantal verwijzingen naar wat George Lucas materiaal.

3.5

avatar van Esteban

Esteban

Een fris trio in een lekker ouderwetse en vooral, simpele komedie. M'n sympathie ligt dan ook voor 'n stuk bij dat laatste. Hoe lang is het niet geleden dat we nog eens een simpele komedie kregen te zien? De laatste jaren raken de meeste pogingen, meestal doorspekt met romantiek of gebouwd rond een overdadig concept, niet hoger dan een 2.5 sterren. Ik heb een paar keer écht gelachen én ik heb me geen seconde verveeld. Dat is al bewonderingswaardig deze dagen.

Without a Paddle ***

avatar van tevelenco

tevelenco

Leuke , aparte en maffe comedie.

Met een leuk verhaal met veel maffe typetjes en flauwe grappen. ***

avatar van rupie

rupie

voor een komedie is dit wel een leuke film!!

en er zitten zeker genoeg grappige momenten tussen!

avatar van showtime

showtime

leuk verhaal met veel humor is zeker een aanrader

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

Grappige film,wel wat melige platte humor, maar persoonlijk houd ik daar wel van.

Is lang geleden dat ik een echte komedie gezien heb. * * *

avatar van luijp020

luijp020

ik heb gisteren naar deze 'komische'film gekeken en mij af en toe geamuseerd. Geef hem daarom 3 sterren

avatar van luijp020

luijp020

tevelenco schreef:

Leuke , aparte en maffe comedie.

Met een leuk verhaal met veel maffe typetjes en flauwe grappen. ***

avatar van robinho

robinho

Geen wereldfilm, maar wel veel humor.

avatar van Nightstalker

Nightstalker

Deze is echt vet lachen !!!

avatar van savi_7

dinky

he!, deze was toch van 2004 nou ja, verder een topfilm

avatar van Jack Sparrow

Jack Sparrow

Vond het een herhaling van andere films in dit genre, hier en daar zitten wel enkele leuke grappen maar over het algemeen slaat de film de plank totaal mis.(niet dat er veel beters had in gezeten met zo'n flut script) Door de hier en daar aardige grappen toch een 2.5

avatar van ROOSKY

ROOSKY

Zwaar overgewaardeerde film op deze site, wat een prutsfilm...Heb geen enkele keer gelachen. De eerste 3 kwartier keken nog wel leuk weg, maar daarna begon ik me echt zwaar te vervelen. 1*

avatar van Teunke

Teunke

heb hem gekeken is best wel goed/leuk

zeker als je de boodschap begrijpt

alleen daarom 3 sterren

avatar van lawnMower

lawnMower

Ben geen grote fan van het genre humor, maar deze film keek wel goed weg. Op de een of andere manier bekroop het gevoel me dat het echt een 'goedkoop' geproduceerde B-film was, echter de grappen waren goed genoeg om mij te laten lachen. 3,5*

avatar van Channa84

Channa84

Vond het een erg leuke film! Green is echt grappig. 4

avatar van Snuck

Snuck

ik vond de film niet zo. ik had laats ergens gelezen dat deze film The Goonies voor volwassene zou zijn maar deze film mag nog niet in de schaduw van The Goonies staan.

2**

avatar van Be3F

Be3F

gewoon grappig, lekker vermakelijk voor de saaie zondagmiddag

avatar van Ella

Ella

Tja ik ben niet zo iemand die snel alleen een film bekijkt en dan zit te lachen. Maar er waren stukjes waar ik spontaan bij in de lach schoot. Heerlijk.

Vond het een leuk opgezette film.

avatar van Frenkel

Frenkel

opzich leuke film alleen die sentimentele stukjes mochten van mij wel weg blijven..