• 9.218.803 stemmen

Confessions of a Teenage Drama Queen (2004)

Komedie / Familie | 89 minuten

Genre: Komedie / Familie

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Sara Sugarman

Met onder meer: Lindsay Lohan, Alison Pill en Barbara Mamabolo

Releasedatum: 5 augustus 2004

Plot Confessions of a Teenage Drama Queen

"She's making a scene over everything."

Een familie met een mooie dochter heeft altijd onder de spotlights van New York geleefd en moet nu verhuizen naar een klein gehucht waar de dochter alle aandacht die ze eerst wel had weer opnieuw moet verdienen.

avatar van AHWA

AHWA

Heel moeilijk om door te komen. Lindsay Lohan zag er toen nog leuk uit, maar ze vliegt hier zwaar uit de bocht met haar acteerwerk. Veel te overdreven, bijna schmierend. Dat deed ze in Mean Girls toch beter.

Lindsay Lohan, Megan Fox en Alison Pill zijn leuke meiden, maar dat was dan ook het enige positieve aan deze film.

avatar van DragQueen

DragQueen

Zwakke komedie, met een slap verhaaltje. ook wordt er naar mijn mening niet echt sterk geacteerd. lohan en fox zijn natuurlijk leuk om naar te kijken, maar kunnen dit prul ook niet redden.1,5 ster.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, echt komisch was het zeker niet. Het verhaal zelf was zo zoet als een puddingbol en Lohan/ Fox waren de extra toetjes.

5/10

avatar van dbgin

dbgin

Ik vond lindsay lohan veel beter in mean girls.

avatar van Elineloves

Elineloves

'Confessions of a Teenage Drama Queen' was de derde film die ik van La Lohan heb gezien, na Freaky Friday en Mean Girls.

Het verhaal is een beetje magertjes. Ruzies om een jongen (leuke rol van bitchy Megan Fox), het populaire meisje vs het buitenbeentje, de knappe rockster en de ruzies in de thuissituatie.

Lindsay zet haar rol best goed neer. Toch heeft het me minder weten te boeien dan haar eerdere films. Ik heb gewoon niet veel met verwaande, egoïstische poppetjes. Megan Fox weet dan met haar minimale bijdrage toch een grote indruk achter te laten.

Al met al een vermakelijk meidenfilmpje waar je van moet houden, maar voor de jongere doelgroep is het wel geschikt.

avatar van m1701

m1701

Vond het wel een leuke film

Niet zo goed als Lohans andere films, maar toch wel aangenaam.

Beetje standaard, maar het keek lekker weg

2,5* leuk voor een xtje

avatar van maxo922

maxo922

Geinig filmpje. Wist me vooral te boeien door de typische vertelling van het verhaal, dat me erg veel aan Mean girls deed denken. Nergens goed og echt grappig, maar wel vermakelijk en kijkbaar door de luchtige sfeer.

* 2,5

Wat is Megan Fox trouwens een lelijke meid in deze film.

avatar van sarah--

sarah--

Ik vind dit echt één van de slechtere films van Lindsay Lohan, misschien wel de slechtste.

avatar van juliegirlxoxo

juliegirlxoxo

Goede cast maar de reggiseur zou zich echt mogen schamen.Lindsay kan veel beter dan dit dus snapte ik totaal niet wat er aan de hand was met deze film.Alles is zo overdreven.

avatar van xMilennx

xMilennx

Ik ben een beetje verbaasd over al die negativiteit die ik hier lees! Oké, ik had geen topratings verwacht, maar zo slecht vond ik hem toch ook zeker niet.

Het overdreven en een beetje absurde acteren in deze film, wat velen zien als een zwak punt van de acteurs en/of regisseur, lijkt mij juist met opzet gedaan. Het gaat hier niet voor niets over een 'drama queen', die over(re)acting is deel van de humor. Maar velen zijn hier duidelijk niet voor te vinden.

Ik vond hem over het algemeen best wel leuk, vooral grappig met die band altijd; en ik durf het bijna niet zeggen, maar ik vond dat er toch wel wat creatieve ideeën in deze film zaten.

Erg diepzinnig en memorabel is hij niet, maar toch wel eens leuk voor een meiden-filmavondje.

avatar van Dreiecke

Dreiecke

Een leuke film voor tienermeisjes.

Mooie kids, mooie (drama)kostuums, verder hippe make-up, kapsels en kleurige kleding en een vlotte montage van film, animatie, versnelde beelden, stop-motion, etc. Ook leuke ondersteunende muziek.

De manier van acteren creëert een komische, subtiel absurde sfeer.

De film is m.i. geslaagd in z’n opzet en goed passend bij de belevingswereld van de doelgroep.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Herziening.

Per ongeluk, want blijkbaar toen vergeten te stemmen. Door wat elementen in het verhaal (en met Lindsey in de hoofdrol) moest ik een beetje denken aan Georgia Rule, al is deze wat meer op de humor gericht. Biedt niet veel buiten de cast om, maar vermaken doet het nog en het optreden was ook best leuk.

avatar van Dk2008

Dk2008

De film is beter dan ik dacht dat hij was, maar het is ook alweer een tijd geleden. Het kan helpen als je eerst wat anders kijkt met Lohan, Freaky Friday of Labor pains. Maar ook in deze film acteert Lohan best weer goed, beter dan Megan Fox, die natuurlijk wel een ondankbare en onsympathieke rol mag spelen. Alison Pill die de vriendin speelt doet het ook aardig.

Lohan is wel weer leuk om te zien in deze film, en behalve een dramaqueen, is het ook een modepopje. Naast actrice is ze ook zangeres en model en dat is in deze film eigenlijk ook allemaal wel terug te zien.

Ik vind het alleen helemaal geen komedie, maar eerder een luchtig drama over een jonge meid die is verhuisd en daardoor in een nieuwe omgeving komt en ondertussen ook nog droomt van haar popidool. Het verhaal zelf is bijzonder gammel en flinterdun en dit maakt dat de film vaak de neiging heeft om te vast te lopen. Leuke gekke rollen van Carol Kane als dramalerares en Adam Garcia als Stu, de rockmuzikant.

Op sommige momenten wordt de film wel wat saai maar dat komt ook door het verhaal. Maar de gedeelten met Kane en Garcia zijn juist weer grappig. Het eerste halfuur is aardig, waarna het wat minder wordt. Maar het laatste gedeelte met de toneeluitvoering is erg leuk gedaan en deed me wat denken aan Get over It (2001). Tussendoor zitten ook nog leuke dingen, zoals tijdens het rockconcert en de Marilyn Monroe-imitatie. Lindsay is echt goed hoor en grappig.

Deze film met Lohan is toch stukken beter dan Just my luck, maar dat kan misschien ook daaraan liggen, dat zoals ik al opmerkte het bij mij eerder als drama dan als komedie overkomt, waardoor serieuzer van opzet. Misschien deels een soort van "voor en over meiden onder elkaar" filmpje. Maar als Disneyfamiliefilm vind ik hem toch nog redelijk tot goed geslaagd. Ondanks wat kanttekeningen, toch vermakelijk. 4.0

avatar van Ste*

Ste*

• 2018 berichten

Ik wilde Lindsay Lohan weer eens zien toen ze nog jong, fris en mooi was, nu ze helaas zo verlept is. Wat zonde toch van zo'n mooi meisje, dat in de tijd van Mean Girls en deze film echt een goede periode had.

Maar hoe leuk Mean Girls nu nog steeds is om te kijken, ook als volwassene nog, deze film komt daar niet bepaald bij in de buurt. Echt een film die nauwelijks serieus genomen is op welk vlak dan ook en daarmee overkomt als een tienertussendoortje dat op een zender als Nickelodeon voorbij komt.

Halfje voor Lindsay, maar verder is dit op alle vlakken pover.

avatar van Lykky

Lykky

Als volwassen vrouw vind ik het zo nu en dan erg leuk een jonge tienerfilm uit mijn tijd te kijken. En ik heb me met deze film prima vermaakt!

Niet teveel drama, beetje avontuur, leuke mode uit die tijd.

avatar van BBarbie

BBarbie

Slappe tienerkomedie met een inmiddels uitgekauwd verhaal over de rivaliteit tussen het mooiste meisje van klas (Megan Fox) en de al even mooie nieuwkomer (Lindsay Lohan). De film lijkt in alles een opmaat voor het iets betere Lohan-vehicle Mean Girls (2004). In weerwil van de twee schoonheden zijn de mooiste rollen weggelegd voor Alison Pill en Carol Kane.

avatar van Shadowed

Shadowed

Half.

Vooral gekeken omdat er wat acteurs in rondlopen die vroeger populair waren. Deze film had ik op dat vlak alleen over het hoofd gezien, maar een Megan Fox en een Lindsay Lohan trekken me toch genoeg om nog een beetje geboeid te blijven. Vooral de eerste naam ben ik recentelijk wat meer gaan waarderen.

De film richt zich erg op kinderen, dus de humor en de setting zijn er ook naar. Overdreven personages, kinderachtige grapjes, uitgekauwde cliches en een hoop beweging tussen locaties. Er gebeurt eigenlijk altijd wel wat in deze film en de redelijk bombastische aanpak zorgt er tevens voor dat het moeilijk is om de film echt saai te noemen qua verloop.

Het acteerwerk is aardig, maar verder houdt het bij deze film eigenlijk wel een beetje op. Avontuur genoeg, maar een echte flow ontbreekt vaak. Dat zal er vast wel mee te maken hebben met het feit dat de film niet zo ambitieus in elkaar wordt gestoken. Ik heb me vermaakt, maar kon verder niet echt iets vinden dat overtuigde. Leuk om de acteurs zo jong te zien zou ik maar zeggen.

avatar van Film Pegasus

Een typische Disney film, maar Lindsay Lohan is geknipt voor die job. De film doet op zich niet veel bijzonder, maar het is een feel good film met kleurrijke figuren. Je blijft als kijker achter met een lach op je gezicht. Je merkt ook dat Lohan hier plezier heeft. Je moet wat houden van het genre, maar op zich is er niet veel mis met de film.

avatar van Bridget Jones

Bridget Jones

Wel een grappige film om een keer gezien te hebben. Volgens mij was dat overacting, hier al eerder genoemd, een beetje de opzet van de film. Inderdaad lekker dramatisch. Geen topfilm, maar zeker de moeite om een keer gezien te hebben als je van dit soort films houdt.