• 9.218.769 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Anthony Drazan

Met onder meer: Michael Rapaport, Kevin Corrigan en Lois Bendler

Plot Zebrahead

Op school lopen alle bevolkingsgroepen door elkaar, zwart en wit. Toch blijft er afstand en verschil. De emoties laaien hoog op wanneer een blanke jongen en een donker meisje verliefd worden op elkaar.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van bisse

bisse

Een must-see voor de echte filmliefhebber.

avatar van Diesel

Diesel

Wel een extreem lelijke poster moet ik zeggen.

Dit ziet er heel wat beter uit.

avatar van FisherKing

FisherKing

Spannender, maar wel te langgerekt...

Berichten verplaatst naar Anthony Drazan

avatar van Muggsy

Muggsy

Leek op een flauw afkooksel van een Spike Lee-film. Het acteerwerk was meer dan ok maar het verhaal slenterde werkelijk vooruit. Natuurlijk staken er allerlei levenslessen de kop op over culturele diversiteit. Het einde weerspiegelde deze boodschap perfect maar was tegelijk ook zeer flauw. De kerel met de dreads die zich het felste keerde tegen het blank hoofdpersonage, en klaarblijkelijk teveel Brand Nubian cd's had beluisterd, was een uitzondering op de regel van het goede acteerwerk, en was tevens een echte karikatuur.

avatar van Amel M.

Amel M.

Voor 1992 kan ik weinig zeggen, maar een grote impact zal deze film nu niet meer hebben. De taboe van liefde tussen mensen van verschillende huidskleur is tegenwoordig niet meer een hot topic.

Daarnaast zal deze film met een slap verhaal en slome voortgang bij mij niet hoog scoren.