• 9.218.803 stemmen

Met onder meer: Roselyn Sánchez, Danny Trejo en Bret Roberts

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Nightstalker

"This Is His Story."

Los Angeles 1985. De stad wordt al maanden in een greep gehouden door de ijzingwekkende seriemoordenaar Richard Ramirez alias de Nightstalker. Tijdens zijn nachtelijke tochten laat de zwaar gestoorde en paranoide Ramirez een spoor van dodelijke slachtoffers achter zich. Worstelend met zijn psychoses slaat hij als een ware duivel toe en doodt hij mannen en vrouwen die nietsvermoedend denken veilig thuis te zijn. De gedreven agente Gabriella Martinez zweert de angstaanjagende moordenaar te ontmaskeren en een halt toe te roepen. Daarvoor stelt ze zich met gevaar voor eigen leven bloot aan een van de gevaarlijkste killers die ooit door de straten van Amerika zwierf.

Hey mensen!

Dit is mijn eerste keer hier op het forum. Ik bezoek de site al wel een hele tijd, maar heb me nu net geregistreerd. Nu even over deze film hé.

Ik vond het een goeie film, alleen soms wel wat te drukke beelden. Wel erg dat ie echt gebeurd is. Vraag me eigenlijk af wat er verder met die man gebeurd is. Zou ie vastzitten? Is ie misschien dood? Ze laten achteraf op de dvd ook niks weten. Zou het is moeten opzoeken op het internet. Misschien dat er wel iets te vinden is. Als ik iets heb gevonden, zal ik het zeker posten.

Liefs Selina! xxx

avatar van Diesel

Diesel

Mooie poster

avatar van Mansonite

Mansonite

Hey Selina,

ben nog nieuw op moviemeter maar vindt het wel een hele goede site. Ik heb nog iets teruggevonden van de Nightstalker over hoe het hem nu vergaat,

In 1989, Ramirez was convicted on 13 counts of murder, and was sentenced to death. Ramirez is currently awaiting execution at San Quentin Prison, where he continues to have complete faith in Satan. He also recently married a woman that's admired him since seeing him on TV with a bandage on his head.

Groetjes

avatar van Lennert

Lennert

Alleen de hoofdrolspeelster zet nog een aardige prestatie neer. Voor de rest: wat een saaie rotfilm! *

avatar van Remi

Remi

wat een hyperfilm, zeg!

avatar van Edie

Edie

Remi schreef:

wat een hyperfilm, zeg!

Toch nog? Ik vond hem de 0.5 wel waard, brak zeg...

avatar van Remi

Remi

Het is dat et waargebeurd is, anders zou ik niet eens stemmen

avatar van Caligula

Caligula

Voor wie het verhaal wil lezen klik hier of hier

avatar van haai

haai

Jezus wat een slechte film zeg

avatar van De Nederlander

De Nederlander

klote film

avatar van DeButler

DeButler

Zelf heb ik deze film nog niet gezien, maar voor mensen die zich afvragen wat er met hem is gebeurt: Hij zit momenteel in de gevangenis. Hij heeft de doodstraf gekregen en zit dus op death row.

Hij is op zoek naar penpals om mee te schrijven, ik kwam toevallig een foto en naam tegen die me erg bekend voorkwamen en jawel, het was de Nightstalker, Richard Ramirez.

avatar van maurice74

maurice74

Niet zo heel slecht als sommigen beweren. Die heel snelle camerawerk en de death metal muziek zijn best even wennen, maar als je er eenmaal in zit, dan is het toch best een spannende serial killer.

avatar van nightbreed

nightbreed

Rauwe en bij vlagen wat visueel drukke verfilming van de paar maanden waarin de seriemoordenaar Richard Ramirez, beter bekend als The Nightstalker, heeft huisgehouden.

Volgens mij heeft de regisseur te vaak gekeken naar de film 'Requiem for a Dream' als je naar die flitserige beelden kijkt, in Requiem for a Dream is het wat beter gedaan naar mijn mening.

Ik moest er even inkomen en na ongeveer 15 minuten was ik gewend aan de nogal drukke regie.

Het acteerwerk is goed, zakelijk en realistich.

Ik vind deze film een beetje een gemiste kans want dit is echt een interessant verhaal die beter uitgewerkt had kunnen en moeten worden.

Ook vind ik het jammer dat de geestestoestand van Ramirez wordt weergegeven, bij dit soort films heb ik liever dat ze zich puur aan de feiten houden (zoals in The Zodiac uit 2005) zonder geforceerd iets te willen toevoegen in de hoop dat dit een meerwaarde zal zijn.

Het einde klopt ook niet met het echte verhaal evenals een paar andere feiten die gewoon verdraaid zijn.

Toch vond ik deze film de moeite waard en ben ik blij dat ik deze film in mijn collectie heb.

Cijfer: 3

avatar van bimbel

bimbel

saaie rot film. Ik werd helemaal gek door die irritante beelden

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Op de moorden zelf zijn dom maar goed er zit nog een verhaal in.

Kan het me niet zo goed meer herinneren, buiten enkele beelden dan mrja, ik vond het toch geen slechte film.

Het is wel heel lang geleden dat ik deze gezien. Ik was misschien 10-11 jaar. Ik denk dat moest ik nu een beoordeling geven dat die een stuk minder zou zijn.

avatar van xxc

xxc

Pff.. wat een verschrikkelijke film zeg.

Ik heb deze film vanmiddag samen met mijn broer bekeken. Ik vond de cover er wel sterk uitzien, dus heb ik hem maar een kansje gegeven ondanks de lage score hier.

De eerste 5 minuten.. Mijn broer riep meteen: 'Jezus, wat hebben wij nou weer opgezet?'

Het geflits, het slechte camerawerk, nee dit is hem echt niet.

Ik weet niet wat de regisseur heeft gedacht toen hij deze film maakte, maar ik denk dat hij zijn eigen even grondig na moet laten kijken, want dit is gewoon verschrikkelijk..

Op sommige momenten was het nog te doen, maar net als je begon te denken.. Hmm, nog steeds slecht, maar niet zo als ik dacht, begon het enorme drukke beeld, het geflits en de muziek weer.

Nee, deze film verdient niet meer dan een 0,5*

Als ik lager kon geven had ik het gedaan

avatar van Borderline

Borderline

Het verhaal was op zich goed maar ik heb hem toch met moeite uigekeken en dat komt vooral door dat irritante drukke geflits steeds, echt enorm storend wat deze film enorm omlaag haalt en hem mij ook geen tweede keer zal doen laten kijken, een 1,5