• 9.218.803 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Jake West

Met onder meer: Eileen Daly, Christopher Adamson en Jonathan Coote

Plot Razor Blade Smile

"Part Seductress. Part Assassin. All Vampire."

Lillith Silver had in 1850 moeten sterven met haar geliefde Jack Ryder die in een pistoolgevecht met de duivelse Sir Sethane Blake het leven laat. De sinistere Blake heeft echter andere plannen met Lillith en verandert haar na een dodelijk schot in een onsterfelijke en bloeddorstige vampier. Aan het eind van de 20e eeuw duikt Lillith op in Londen waar ze om in haar onderhoud en bloed te voorzien als huurmoordenares de opdracht aangaat om de leden van de criminele en bovennatuurlijke Illuminati sekte uit te schakelen. De hel breekt echter los wanneer de sekte Platinum, Lillith's opdrachtgever en nieuwe liefde ontvoert.

logo tmdbimage

Lilith Silver

Detective Inspector Price

The Horror Movie Man

Student Photographer

Cindy Arnold

avatar van Quo

Quo

Wat een verschrikkelijke slechte B-film.

Is nog niet een B-film waardig, ik maak er maar een C of D film van.

Ik heb een halve ster gegeven. Is nog teveel.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

0,5 sterren *

Wat mij betreft de onbetwiste slechtse film allertijden. In vergelijking met dit is Volle Maan een pareltje. Bah Bah Bah

avatar van Beejeej

Beejeej

mja, dit was het niet waard om af te kijken...

wat een zooi zeg

avatar van Diesel

Diesel

Alleen die poster al.

avatar van savi_7

savi_7

Het einde heeft toch een zeer leuke twist!!

avatar van djelle

djelle

Flauw reslutaat. Er zat nochtans potentie in dacht ik. Het verhaal was niet oninteressant (integendeel) maar de uitwerking was gewoon niet boeiend en belabberd. Enkele scenes waren best wel sfeervol, maar het kwam zo goed niet over door het sterke b-gehalte. De actiescenes waren ook erg zwak... 1 ster. Het is nu ook weer geen Violent Shit of Mutilation man...

avatar van SlaughterKult

SlaughterKult

vette manga live action 4****

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Oei, deze film is slecht. Geen sfeer en geen verhaal. Eileen Daly is ook al niet übergeil, dus dat kan de zaak ook niet opkrikken. Deze film is niet eens leuk van slechtheid.

Volgens mij is het trouwens ook geen Manga-Live-Action.

avatar van kirk douglas

kirk douglas

de film krijgt hier en daar erg goede kritieken zodat mijn verwachting erg hoog was. maar dit was toch wel erg slecht. het acteerwerk steld niks voor het verhaal is onzin vooral die twist op het laatst. kwa actie viel de film ook tegen.

avatar van Anime Fan

Anime Fan

psycholamp schreef:

Volgens mij is het trouwens ook geen Manga-Live-Action.

Wel gereleased op Manga Video, maar film stelt idd niks voor

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Het retarded neefje van Underworld. In hetzelfde jaar als Blade kwam ook deze Britse film over een zogenaamd kick-ass vampier in leren outfit. Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat Razor Blade Smile troep van jewelste is, maar het meest verbazingwekkende is dat de film eigenlijk ook zelden leuk is. Er wordt hier en daar wat geschmierd en sommige actiescènes zijn zo knullig dat ze geestig worden, maar verder valt er ongelofelijk weinig te lachen. De film is vooral een aaneenschakeling van suffe sequenties van een vrouw in leren broek die de godganse dag hijgt om haar vampiertanden te tonen en vervolgens in lelijke slowmotion met haar zwaard zwaait in iemands achtertuin. Er was genoeg ruimte geweest voor wat smakelijk campy vertier, maar helaas; de regisseur is er vooral in geslaagd om de kijker dood te vervelen.

1 ster.