The Silencer (2000)
Met onder meer: Michael Dudikoff, Brennan Elliott en Terence Kelly
5,0 (517)
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot The Silencer
"A Little Knowledge Can Be Deadly"
Het is een doodgewone kantoordag, als F.B.I agent Jason Welles (Brennan Elliott) een verontrustende opdracht krijgt: Hij staat op het punt een tragische dood te sterven om zo te kunnen infiltreren in een lugubere terroristengroep Division 5. Hij heet nu Jason Black, een kersverse huurmoordenaar die op het punt staat het één en ander te leren van het beste wat Division 5 te bieden heeft. Jason krijgt echter veel meer dan hij had verwacht, onder andere de menselijke kant van Quinn Simmons die maar weinig mensen kennen. Quinn maakt hem al snel een paar dingen duidelijk: de groep is professioneel en als specialist moet je snel zijn, geen sporen achterlaten en je moet je slachtoffer nooit een langzame dood laten sterven.
Quinn Simmons
McGraw
Senator Cayton

Banjo
- 1999 berichten
deze film begint aardig.maar verdrinkt in z'n eigen verhaal.

CeCe
Gewoon een leuke, gemiddelde film.
Begin van het verhaal en film erg goed, later toch wel iets minder.
3 sterren.

wavanbuuren
Aardig wegkijkend filmpje waarin je toch wel van mijlen ver ziet aankomen dat de opdrachtgever / pleegvader er uiteindelijk achter zit. Dat the silencer op het einde als Jason omkijkt opeens verdwenen is vond ik heel aardig gevonden en had een perfect einde geweest van de film. Jammer dat deze film er dan zoals zo vaak een laatste scene aan vast plakt om te gaan verklaren waar ie is gebleven. Laatst genoemde zorgt er voor dat de film ipv 3* bij mij op 2.5* uit komt

The Goss
Van films waarin Dudikoff in speelt kun je niet veel verwachten en dat is bij deze film weer eens gebleken. Zwak verhaal, in GTST acteren ze bij tijd en wijle nog beter en je ziet alles mijlenver van te voren aankomen.

sn@ke
- 2077 berichten
Fantasierijk filmpje dat zelfs verklaart door wie Martin Luther King en Kennedy zijn vermoord , maar ook ongelooflijk doorsnee , oninteressant en matig.

Mescaline
Ondergewaardeerde film op MM zotezien..
De film is vrij standaard maar daarin tegen helemaal niet saai en noggeen eens slecht geacteerd.
Verhaaltje mag dan standaard zijn toch ben ik van mening dat ze het goed in de film verwikkeld hebben.
3,5 sterren voor een film die dat zeker verdiend.

Shampoo
Sorry hoor, maar dit slik ik niet. Volkomen ongeloofwaardig verhaal, waarin behalve het eigen ogeloofwaardige plot, ook nog eens tussendoor de moord op Kennedy en Martin Luther King worden opgelost. Als deze film als parodie bedoelt was dan had ie makkelijk boven de 3 sterren gefinished, maar als serieuze actie/drama/thriller is deze film heel, heel slecht. 1 ster

NightWolf
Doorsnee verhaaltje zoals er al zo velen zijn. Desondanks helemaal niet slecht. Heb best wel genoten van de film. Acteerprestatie's waren verre van slecht en bij tijden vond ik hem toch onvoorspelbaar. had natuurlijk al lang door dat Donovan achter alles zat, maar niet dat de zelfmoord van Jason zijn vader geen zelfmoord was en nota bene uitgevoerd werd door the silencer zelf.
Heb me geen moment verveeld.

desteven007
Matig verhaal, spannende film, gewoon een middelmatige film.

Erg matige film met een dertien in een dozijn verhaal, dat bovendien ook nog eens niet goed is uitgewerkt. Een twist is natuurlijk leuk, maar deze film bevat teveel plot en twistwendingen, waardoor de film uiteindelijk verdrinkt in zijn eigen verhaal. Dudikoff is nog wel aardig, maar het acteerwerk is verder ook matig tot slecht te noemen. Zitten een paar redelijke actiescenes in, maar dan heb je het ook wel gehad.

frans123
Gisteravond aan begonnen..en doorsnee , middelmaat, B film. Eerste half uur gaat wel ,maar dan.... Een goede geloofwaardige Dudikoff en een hopeloos slecht acterende Elliot , die natuurlijk bij de echte profs gelijk was weg gestuurd, omdat amateurisme van hem afdruipt..Storend domme scenes als hij zijn chef spreekt in een park nota bene, of in een auto. Waarom niet met mobiel? Mail?? Er geldt 1 regel.; nooit fysiek contact., nooit met een ""ander' gezien worden. Reken er maar op dat die nieuwe gasten ( infiltratie!!!) gevolgd worden. Ik weet niet of ik de rest afdraai, er komen een paar bizarre wendingen aan las ik hier, om de film te redden waarschijnlijk.

De streamingtop van Netflix: deze tien films worden nu het meest bekeken

Beroemde misdaadfilm 'Scarface' met Al Pacino vanavond te zien op televisie

Tweevoudig Oscarwinnaar 'Mystic River' van Clint Eastwood komt binnenkort weer naar Netflix

Voormalig kindster Sophie Nyweide (24) dood aangetroffen
Social media