• 9.218.603 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Alex Wright

Met onder meer: Peter Weller, Bryan Brown en Angus Macfadyen

Plot Styx

"They had the perfect plan. Just one thing was missing - Trust."

Anderhalf jaar na een verknoeide overval besluit Nelson een goudeerlijk leven te gaan leiden. Aan zijn plannen komt een einde als zijn broer die in financiele problemen zit, hem overhaalt voor een laatste roof. Nelson stemt toe en er komt een ontmoeting met de andere bendeleden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van gotti

Zeer matig b-filmpje. 1*

avatar van eerdekes

eerdekes

Ik heb 'n halfuur naar deze film gekeken, ik kon mij niet in het verhaal mengen, het boeide mij gewoon niet !!

En het begin, ok dat was 1/10 actie, leek erg veel op heat vind ik, maar ja bon. En voor die actie die ik heb gezien 1/10 geef ik dan ook maar al te graag 'n 0.5

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Beetje matig en slappe actie.

1,0 voor de aardige rollen van Peter Weller en Angus mc Fadyen.

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Direct-to-video, en dat is begrijpelijk, want hoewel de plot lekkere elementen bevat (een kraak met een strak tijdsschema, en diverse gevallen van cross & double-cross) is de uitvoering nogal magertjes: na de zoveelste triple-cross wordt het trucje vermoeiend, de heist is bepaald niet opwindend, en halverwege vindt er ook nog een schietpartij plaats die zó slecht is gechoreografeerd dat ik éven hoopte dat ze elkaar allemáál overhoop zouden schieten (nog afgezien van het feit dat de gokkende broer (Angus MacFadyen) zó'n enorme eikel is dat Peter Weller wel een engelachtig geduld moet hebben om zich voor hem garant te stellen). Bovendien moest ik de hele tijd denken aan het tienduizend keer betere Out of the past... Nee, wie echt benieuwd is naar de afloop kan hier misschien de volle 90 minuten lol aan beleven, maar voor mij persoonlijk tilden alleen de vertolkingen van Bryan Brown en vooral Peter Weller deze film nog enigszins boven de ondergrens uit.

avatar van frans123

frans123

Een goedkope wegkijker Gratis bij de Action...

Kutfilm.