• 9.218.803 stemmen

Our Lips Are Sealed (2000)

Familie / Komedie | 89 minuten

Genre: Familie / Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Craig Shapiro

Met onder meer: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Jim Meskimen

Plot Our Lips Are Sealed

De zusjes Ashley en Mary-Kate Parker schakelen per ongeluk een dief van een diamant uit. Ze getuigen tegen hem in de rechtszaal, maar een oom van de verdachte zweert wraak. Bovendien heeft de dief de diamant in een tasje van de meiden weten te verstoppen. Omdat de twee nu gevaar lopen, worden ze ondergebracht in een getuigenbeschermingsprogramma.

logo tmdbimage

avatar van EmDee

EmDee

Dat ze niet een keer zoiets hebben van:

Laten we eens een keer allebei in een andere film spelen?

avatar van gillie

gillie

Het is mijn mening: Ik vind het leuk om naar films te kijken waar Mary-Kate & Ashley in spelen.

Die meisjes zijn zo leuk en knap.

Het klopt dat er niet echt een verhaal aan zit. Maar het is gewoon een film die de moeite waard is om te bekijken vooral als je een soort "fan" van the Olsen twins bent. Ik heb hem op video en kijk er graag naar. *4,5*

avatar van Jordy

Jordy

berichten verwijderd, plaats svp berichten in begrijpelijk Nederlands

avatar van neo

neo

Our Lips Are Sealed, inderdaad wat wil je met zo'n titel

avatar van heavy

heavy

die film is een te gekke film dus niet zeuren dus:@

avatar van x-Michelle-x

x-Michelle-x

het is echt een te gekke film maar helaas klopt er iets niet de meisjes gaan helemaal niet op vakantie en er wordt al helemaal geen valse dief beschuldigd dus ik snap niet wrm dat dat daar staat maar goed het is echt een te gekke film

avatar van JannekeB.

JannekeB.

een van de leukere films van The OlsenTwins

Mmm

3.0

avatar van _kussiej_

_kussiej_

De leukste film van de Olsens!

5,0!

avatar van luuk1988

luuk1988

Nou nou niet echt een film waarvan je zegt wooo wat een belevenissen , Een leuke film voor kinderen van 12 of zo maar daar is echt alles mee gezegd

avatar van Hilarious

Hilarious

Vroeger vond ik hem inderdaad ook leuker. Nu is hij al wat minder maar nog altijd leuk.

avatar van Domusmuris

Domusmuris

Wat een kneuterfilm is dit zeg. Het is vooral een 'kijk ons eens cute zijn'-film. Het verhaal is flut, en dient alleen om te laten zien in hoeveel verschillende outfits de meisjes er leuk uit kunnen zien. En nog een en ander gepikt van Home alone ook. Maar dan niet zo leuk.

"It takes two" is de enige leuke film die ik van de tweeling ken.

avatar van /wendy/

/wendy/

leuke film maar wat hebben ze dan gejat van home alone bedoel je die vallen die ze zetten in hun huis??

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

mm .. toevallig .. bij Holiday Under the sun gaan ze OOK op vakantie ,, ze ontmoeten OOK weer een stel leuke jongens [ trouwens in elke film van hun ] én .. weer iets met een dief ..

NEXT ONE *geeeuuw*

avatar van olsenfreakie

olsenfreakie

ik vind hem heel leuk , wat hebben jullie dar toch tegen?

avatar van Ember

Ember

Een van de leukste Olsen Films Ik hou van die films Terwijl ze eigenlijk nergens op slaan

avatar van g_unitboy

g_unitboy

boring wat een kakeinde met een bomerang iemand van boot gooien phoehahahamoehaahahah

avatar van Maaltje

Maaltje

Begon wel geinig, maar werd steeds saaier naar het einde toe... al vind ik de olsens meestal toch al in flutfilms spelen, maar ik heb leukere gezien dan deze

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 1994 stemmen

Eén van de beter Olsens. Nog altijd zwak geacteerd en een heel dun verhaallijntje, maar toch genietbaar !!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

één van de betere olsen twins film

avatar van marijnvdzaag

marijnvdzaag

Domusmuris schreef:

Weinig aan toe te voegen...

Maar ik had dan ook niks meer dan dit verwacht, eerlijk gezegd.

erg grappige film van hun, ook een van de leukste op newyork minute na

wel een beetje het zelfde zoals aale andere films, jongens feestjes enzovoorts

avatar van benthe

benthe

Verschrikkelijk geacteerd, slecht verhaal en nog wel meer opmerkingen maar toch nog 2 stemmen omdat het als je ziek bent best wel lekker kijkt.

avatar van zgfproduction

zgfproduction

opnieuw een slechte film van de olsen twins

avatar van ZAP!

ZAP!