• 9.218.769 stemmen

Met onder meer: Brian Blessed, Conor Chamberlain en Oliver Reed

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot The Bruce

"Courage never dies..."

Gebaseerd op het heroïsche verhaal van de grootste koningsstrijder van Schotland is dit de legendarische strijd van Bannockburn. Een middeleeuws strijdepos over moed, vastberadenheid en een overwinning tegen alle kansen in.

Robert The Bruce

Bishop Wisharton

Elizabeth Bruce

Mary Bruce

avatar van mc rosss

mc rosss

wat een slechte film. 90min puur tijdverspilling slecht geacteerd(behalve oliver reed) een verhaal van niets.

zeker geen aanrader

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Viel mij ook behoorlijk tegen! Had er eigenlijk al niet zo heel veel van verwacht,maar dat ie zo tegen viel had ik niet gedacht.

Misschien een idee voor Mel Gibson om dit verhaal eens te regiseren. 't Is de 'Battle of Bannockburn',waar Gibson 't op het einde in Braveheart over heeft!

1,5 ster

avatar van meyerke

meyerke

redelijke film, gevecht voor de vrijheid van scotland

avatar van veron35

veron35

avatar van simpelekees

simpelekees

het acteerwerk bevalt me niet al te best. Het zal wel een redelijk laag budget film zijn maar de montage valt ook tegen, het wordt langdradig op sommige momenten, het is wel lang geleden dat ik deze film heb gekeken.