• 9.218.618 stemmen

Alternatieve titel: Danielle Steel's 'No Greater Love'

Geregisseerd door: Richard T. Heffron

Met onder meer: Kelly Rutherford, Chris Sarandon en Nicholas Campbell

Plot No Greater Love

"A Titanic survivor neglects her own needs to care for her brothers and sister."

Bij de ramp met de Titanic verliest Edwina haar verloofde en haar ouders en blijft ze alleen over met haar twee broers en haar zus. Terug in Bonn zet ze alles op alles om de uitgeverij van haar ouders te redden. Ze heeft geen tijd voor de liefde, totdat ze de getrouwde Patrick leert kennen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van frenske

frenske

Ik heb de film gezien en ik vond er eigenlijk niet veel aan. gewoon een saai verhaal.

Het enige pluspuntje was, dat ik op een gegeven moment merkte dat het kleinste broertje gespeeld werd door hayden christensen(Aniken in star wars 2 en 3) teon hij nog klein was.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2063 stemmen

Niet gezien, maar van de trailer op RTL4 moest ik al kotsen. Die vreselijke woensdagavond waargebeurd films over moeder-kind relaties, walgelijk. Huisvrouwenentertainment.

avatar van U-96

U-96

• 1966 stemmen

Die stukjes die RTL4 de dagen voor de film liet zien, maakte mij toch wel nieuwsgierig. Volgens mij was het juist de publiekstrekkerij om alleen die beelden te laten zien. Uiteindelijk niet gekeken.

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

ik vond er niet zoveel aan, toen ik de trailer zag op rtl 4 zag leek het me wel een mooie film maar niets was minder waar.

*1/2

avatar van dmoie-master

dmoie-master

heb hem besteld op dvd nog niet gezien, het is maar voor het titanic-gedeelte

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Het gedeelte van de Titanic was interessant en, ondanks het lage budget, toch redelijk waarheidsgetrouw. Verder een interessant jaren '20 sfeertje, maar er waren teveel verhaallijnen, die bijna allemaal niet goed genoeg uitgediept werden. Interessante bijrol van Gina Philips, die ik vooral ken van de prachtige tv-film Born Into Exile (helaas niet op MM).

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk drama, leuk voor een keertje.

avatar van stinissen

Ik persoonlijk vond het een prima film.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Dat is een fantastische film. De zussen en broers die met elkaar overeenkomen en die van elkaar houden. Echt een warm gevoel, een warme film.