• 9.218.769 stemmen

Dolly Parton's Mountain Magic Christmas (2022)

Familie / Muziek | 85 minuten

Genre: Familie / Muziek

Geregisseerd door: Joe Lazarov

Met onder meer: Dolly Parton, Miley Cyrus en Tom Everett Scott

Plot Dolly Parton's Mountain Magic Christmas

"Bringing a little joy to the world!"

Dolly Parton verlangt om de geesten van een uitgeputte wereld te verheffen door de unieke “bergmagie” te delen. Door de chaos heen maakt Dolly een persoonlijke reis. Die wordt geleid door de mysterieuze verschijningen van haar Drie Wijze Bergmannen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van ibendb

ibendb

Dit is eerder een ijdelheidsproject van Dolly haar kant uit dan een volwaardige film. Het zit bomvol Christelijke meuk en te zoetsappige liedjes over religie en geloof. Een beetje te veel van het goede voor mij. De vele cameo's hier en daar kunnen de boel ook niet opleuken want dit is een schip dat na een paar minuten al stevig aan het zinken was.

De enige positieve factor hier is Dolly's aanwezigheid die me altijd wel kan betoveren.