• 9.218.822 stemmen

The American Society of Magical Negroes (2024)

Fantasy / Komedie | 104 minuten

Genre: Fantasy / Komedie

Geregisseerd door: Kobi Libii

Met onder meer: Justice Smith, David Alan Grier en An Li Bogan

Plot The American Society of Magical Negroes

"Comfort is an illusion."

Aren is een idealistische Afro-Amerikaan. Hij wordt door de ervaren agent Roger meegetrokken in een geheim genootschap. Deze oeroude organisatie maakt gebruik van magie om het leven van blanke mensen gemakkelijker te maken. Voor Aren gaat dit gepaard met veel uitdagingen en onverwachtse wendingen.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van zoutzak

zoutzak

Benieuwd naar alle hartverwarmende, humanistische, diepzinnige en weloverwogen reacties

avatar van Mickey b

Mickey b

Getwijfeld of ik deze ging uitkijken. Slecht geacteerd, totaal geen emotie of chemie tussen de personages. Alsof deze film gemaakt is door een student als hobbyproject. En ja, er zit een moraal achter het verhaal, maar dat maakt de film op zich niet goed. De titel zegt eigenlijk genoeg.

Niet voor mij. 1*