• 9.218.822 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: T. Michael

Met onder meer: Steve Malis, Kimberley Kates en Michael Capellupo

Plot Venus Flytrap

Drie straatjongeren - Turk, zijn vriendinnetje BB en Wimp - zien hoe de twee rijke jongeren Ginger en Danny diefstal plegen in een cd-zaak. Als Turk en zijn vrienden erachter komen dat deze yuppies een feestje geven bij hun vrienden Rod en Arlene, besluiten ze om hier binnen te vallen. De spelletjes gaan van strip darts tot Russische roulette.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Net iets te lang geleden dat ik deze heb gezien om er een fatsoenlijke recensie bij te schrijven. Ik vond het wel een leuke take op Deodato's La Casa Sperduta nel Parco (Film, 1980) - MovieMeter.nl. Erg low budget natuurlijk maar vond het fijn.

avatar van joolstein

joolstein

Nergens ook maar een gedenkwaardige horrorfilm. Een Shot on Video van een studio die in de jaren 80 bekend stond om het produceren van softcore homo-erotica (of homoseksuele fetisjfilms) Tja en als je erotica-plot eigenlijk een rip-off is van de al matige Ruggero Deodato' film; La Casa Sperduta nel Parco (Film, 1980) kan je het eens proberen op de horrormarkt..

Drie losers (Turk, BB "Best Butt" en Wimp) beroven een platenwinkel en zorgen ervoor dat een binnenkomend stel hen meeneemt naar een feest. Eenmaal op het feest, dat uit één ander stel bestaat, spelen ze gezelschapsspelletjes; maar het echte spel is veel sinister!

Helaas is er hier dus ook geen budget! Tja...en dan sneuvelt als eerste de gore, op een klein plasje bloed en een paar geschaafde knokkels was er niet veel! De film duurt een uurtje en de meeste van de tijd kijk je naar mensen die toastjes klaarmaken, strip darts spelen en oh, oh.. Russisch Roulette... (waarbij de gore-opmerking dus eigenlijk een spoiler is) En tja... SOV staat helaas ook voor belabberd acteer en camerawerk. Dus mag je kijken naar beefcake en ander non-talent die acteren voor een zwabberende camera. Ze doen pogingen tot humor (slecht) en dramatiek (slecht).

Aan het einde begint uiteindelijk iedereen dan een beetje te rollebollen wat uitmondt in de geleende twist Er gebeurde tenminste iets...Maar het schrikbarende van deze film is...deze onbekwame poging tot horror op IDMB een hogere waardering bezit dan menig goede horror!