• 9.218.822 stemmen

Alternatieve titel: Ik Rouw Van Jou

Geregisseerd door: Machine Gun Kelly en Mod Sun

Met onder meer: Machine Gun Kelly, Mod Sun en Becky G

Plot Good Mourning

"When life hits a new low, reach for a new high."

London Ransom is een bekende filmster wiens wereld op zijn kop wordt gezet als hij een berichtje ontvangt waarin de liefde van zijn leven het met hem uitmaakt. Daarbovenop doet ze dit op de dag dat hij de belangrijkste meeting van zijn carrière heeft. Londons dag blijft echter bergafwaarts gaan door chaotische huisgenoten en wilde, onvoorspelbare wendingen. Uiteindelijk wordt London gedwongen om te kiezen tussen het nastreven van zijn enige echte liefde en het binnenhalen van een levensveranderende hoofdrol in een grote film.

avatar van Shadowed

Shadowed

Mwa.

Machine Gun Kelly is een artiest die ik pas recentelijk wat meer ben gaan volgen. Veel over zijn leefstijl zoek ik niet op, maar ik zie hem toch regelmatig even voorbijvliegen en zijn muziek mag ik ook best graag. Voorheen kende ik hem vooral als iemand die random voorbij komt lopen in films, tegenwoordig zie ik hem wat meer op de voorgrond.

Good Mourning lijkt vooral een beestje een bijeenkomst te zijn tussen wat vrienden die samen aan een project werken, maar het tussendoor niet kunnen laten om wat grapjes uit te halen. Soms lijkt er sprake te zijn van een zeker narratief, maar uiteindelijk is het 't komische aspect dat blijft overheersen in een dure en bombastische achtergrond. Een achtergrond waarin mensen met gekleurd haar op de voorgrond lopen.

Erg sterk is het inhoudelijk niet, maar uiteindelijk loopt het wel vlotjes en daar kan ik goed naar kijken. De grappen volgen elkaar in rap tempo op en het plezier springt er regelmatig af. De compleet volle en drukke aanpak zorgt ervoor dat het moeilijk is om verveeld te raken. Daarnaast zijn de stunts ook groots genoeg om niet eentonig te worden. Al bij al is de film van alles wat en dat werkt, maar bij elkaar komt het niet zo goed samen. Het blijft toch wat lui, maar zo slecht als het internet beweerd dat het is vond ik het ook weer niet.

avatar van schumacher

schumacher

Niks voor mij, zo nen onnozele film zeg.

avatar van mrklm

mrklm

London Clash [Colson Baker] hoopt na het succes met de televisieserie "Good Bad People" de overstap te kunnen maken naar een grote filmproductie. Zijn dag begint slecht wanneer zijn vriendin [Becky G] de relatie verbreekt met de boodschap “Good Mourning”. Londons agent Maxine [Whitney Cumming] probeert juist vandaag een afspraak te regelen met de producent van de volgende Batman-film en deze komedie volgt Londons pogingen om, met hulp van zijn kleurrijke vriendengroepje, die volgende stap in zijn carrière te zetten. Doet denken aan de Cheech & Chong-komedies, met veel grappen over drugs en infantiele humor. Je krijgt dus wat je verwacht, ook al is dat bepaald niet hoogstaand. Megan Fox, Pete Davidson en Tom Arnold zijn te zien in bijrolletjes en er is een niet onaardige cameo van Avril Lavigne.