• 9.218.822 stemmen

Amityville in Space (2022)

Actie / Horror | 75 minuten

Genre: Actie / Horror

Geregisseerd door: Mark Polonia

Met onder meer: Titus Himmelberger, Cassandra Hayes en Jeff Kirkendall

Plot Amityville in Space

"Screams go unheard in space!"

Het beruchte moordhuis wordt compleet van aarde verdreven. Het gevaar is echter nog niet geweken, want dit keer verschijnt het huis in de ruimte. De ultieme strijd tegen de vloek van Amityville begint.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Dit klinkt echt als een enorme B-film . But never judge a movie by its cover .

avatar van mikey

mikey

trailer

B-film lijkt me duidelijk een overkwalificatie.

Dit heeft Arjen Lubach met zijn team gemaakt, wel een grote stunt. Soundtrack is van Mike Boddé.

avatar van Shadowed

Shadowed

Pulpregisseur Mark Polonia heeft het eindelijk voor elkaar gekregen om het spookhuis naar de ruimte te schieten, zodat het zich kan voegen bij de andere horrorreeksen die hier ook in zijn geslaagd. Alhoewel het een kijkbaarder geheel oplevert in vergelijking met zijn andere films, blijft het nog altijd rotzooi met een ongeïnteresseerde en energieloze uitwerking. Dit keer ook beduidend minder humor aanwezig, iets dat ik persoonlijk een merkwaardige keuze vond gezien het concept. De overdosis aan computereffecten en bijzondere bedreigingen zorgen soms voor vlot vermaak, maar vanuit een objectief oog is dit natuurlijk brolwerk van de bovenste plank met zielloos acteerwerk en graflelijke cinematografie.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Haha, net langsgekomen in het topic over linken van filmposters. Deze film lijkt me heerlijke nonsense pulp en zal ook wel slecht zijn. Maar ik zou hem graag zien.